Opublikowano 21 Kwietnia 202421 Kwi Witam serdecznie. Ma ktoś może na oddanie/sprzedaż system, dzięki któremu można zobaczyć bonus jaki działa na danego moba oraz ile % mamy obecnie przeciwko niemu?
Opublikowano 21 Kwietnia 202421 Kwi takie coś ? DOWNLOAD kliknij tutaj A jeśli chodzi o to ile % masz jakie bonusy to już inny system jest tak, że tutaj masz odnośnik do tego Kliknij tutaj
Opublikowano 21 Kwietnia 202421 Kwi Godzinę temu, Roshi napisał(a): takie coś ? DOWNLOAD kliknij tutaj A jeśli chodzi o to ile % masz jakie bonusy to już inny system jest tak, że tutaj masz odnośnik do tego Kliknij tutaj Autorowi chodzi o to czego ja również szukam
Opublikowano 6 Maja 20246 Maj No ja takie majstruję właśnie 😄 Zrobione. Aktualne: Spoiler Nieaktualne (osobne poradniki mam na to): Spoiler Działa też na multibonus + pobiera z mob_proto z flagów, celowo ustawiłem na orkach wiele bonusów, kilka ss: Spoiler a tu filmik działania targetu, bez bonusów nagrane bo wpierw robiłem bez bonusu i potem dorobiłem bonusy: Spoiler Jeszcze planuję zmienić: -> opcjonalnie dodanie na ifdefach wikipedia dropu(ten pytajnik obok moba co by się pojawił) -> elementy grafiki bonusu z tooltipem (nad tym jeszcze myślę) -> ewentualnie zrobić by wysyłało jako pakiet do serwera i pobierało raz z navi ale nwm, bo nie wiem czy warte zachodu ciągle pobieranie flagów z mobów jak i tak mob_proto pakujemy A robię bo jak widzę nikt nie raczył tego robić na tejże zasadzie jakiej szukacie. Edytowane 8 Maja 20248 Maj przez HelpDev
Witam serdecznie. Ma ktoś może na oddanie/sprzedaż system, dzięki któremu można zobaczyć bonus jaki działa na danego moba oraz ile % mamy obecnie przeciwko niemu?