Opublikowano 28 Kwietnia 202428 Kwi Cześć, standardowe zadanie, które obsługuje blokowane ustawienia w opcjach gry. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 28 Kwietnia 202428 Kwi Godzinę temu, bo_ss napisał(a): Co to Brak zapisu ustawien opcji gry po restarcie clienta.
Opublikowano 29 Kwietnia 202429 Kwi Kurła ten metin nic nie chciał zapisywać, dobrze że yangi i eq zapisywali. Ma ktoś tryb pvp dopisany tutaj?
Opublikowano 29 Kwietnia 202429 Kwi Autor Te ustawienia były zapisywane od zawsze w źródle gry. Standardowo jest funkcja SetBlockMode, która ustawia blokowane opcje w ustawieniach gry. Ustawienia te są realizowane przez quest flagi i zapisywane w bazie danych. Zadanie, które przesłałem, jest oryginalnym zadaniem, które powinno być w każdych plikach serwerowch. Ja jedynie usprawniłem je, dodając lepsze formatowanie i nic więcej. Jeśli te opcje nie działały, to najprawdopodobniej nie masz skompilowanego tego questa u siebie. W żaden sposób nie ingerowałem w kod, ani niczego nie dopisywałem, aby to działało.
Opublikowano 30 Kwietnia 202430 Kwi 14 godzin temu, Merhaba napisał(a): Blanty krence po to mam rence
Opublikowano 13 Maja 202413 Maj Dzięki, co to ? #edit aaa dziękuje 😉 Edytowane 13 Maja 202413 Maj przez Bamboo
Cześć, standardowe zadanie, które obsługuje blokowane ustawienia w opcjach gry.