Opublikowano 28 Kwietnia 20242 l Cześć, standardowe zadanie, które obsługuje blokowane ustawienia w opcjach gry. Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto
Opublikowano 28 Kwietnia 20242 l W dniu 28.04.2024 o 16:32, bo_ss napisał(a): Co to Brak zapisu ustawien opcji gry po restarcie clienta.
Opublikowano 29 Kwietnia 20242 l Kurła ten metin nic nie chciał zapisywać, dobrze że yangi i eq zapisywali. Ma ktoś tryb pvp dopisany tutaj?
Opublikowano 29 Kwietnia 20242 l Autor Te ustawienia były zapisywane od zawsze w źródle gry. Standardowo jest funkcja SetBlockMode, która ustawia blokowane opcje w ustawieniach gry. Ustawienia te są realizowane przez quest flagi i zapisywane w bazie danych. Zadanie, które przesłałem, jest oryginalnym zadaniem, które powinno być w każdych plikach serwerowch. Ja jedynie usprawniłem je, dodając lepsze formatowanie i nic więcej. Jeśli te opcje nie działały, to najprawdopodobniej nie masz skompilowanego tego questa u siebie. W żaden sposób nie ingerowałem w kod, ani niczego nie dopisywałem, aby to działało.
Opublikowano 30 Kwietnia 20242 l W dniu 29.04.2024 o 15:51, Merhaba napisał(a): Blanty krence po to mam rence
Opublikowano 13 Maja 20241 r Dzięki, co to ? #edit aaa dziękuje 😉 Edytowane 13 Maja 20241 r przez Bamboo