Opublikowano 29 Sierpnia 20232 l ______________________________________________________________________________ Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto
Opublikowano 30 Października 20232 l Jak działa ten system? Wchodząc na dungeon po wylogowaniu jesteś na tym samym piętrze z którego cię wylogowało? Czy możesz się teleportować przykładowo do miasta i wrócić kończyć etap dungeonu z którego wyszedłeś? Muszę sobie przejrzeć ten kod bo ciekawe rozwiązanie.
Opublikowano 28 Listopada 20241 r ktoś to testował? u mnie za cholere nie pojawia się opcja powrotu u pana strażnika
Opublikowano 28 Listopada 20241 r W dniu 28.11.2024 o 10:26, lolustc napisał(a): ktoś to testował? u mnie za cholere nie pojawia się opcja powrotu u pana strażnika Kup powrót od @KoYGeR i masz po problemie jak tak bardzo tego potrzebujesz, a sam nie dajesz sobie rady
Opublikowano 28 Listopada 20241 r W dniu 28.11.2024 o 10:26, lolustc napisał(a): ktoś to testował? u mnie za cholere nie pojawia się opcja powrotu u pana strażnika Nie działa w 100% sprawnie