Opublikowano 4 Maja 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trinity V11.38 kupione w lutym 2022 za 100 ojro. Krótkie info macie w pliku Readme. I tak nie korzystam z nich wiec nie ma sensu żeby siedziały i kisiły się na dysku, ale działać działają. Może się komuś przydadzą systemy z tych plików. Fun fact: Kupowanie u niego wygląda tak ze jak się nie upomnisz o najnowsza wersje plików to ci sprzeda przedostatnia a potem se krzyknie kolejne 100e za najnowsza XD, także fajnie fajnie. Locale_inc.h i service.h 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Pobieralnia: Host nr 1: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Host nr 2: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 23 Listopada 202423 Lis przez ARK
Opublikowano 4 Maja 20241 r 14 minut temu, ARK napisał(a): Fun fact: Kupowanie u niego wygląda tak ze jak się nie upomnisz o najnowsza wersje plików to ci sprzeda przedostatnia a potem se krzyknie kolejne 100e za najnowsza XD, także fajnie fajnie. Brzmi troszkę jak martysama xD
Opublikowano 4 Maja 20241 r Autor 4 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): Brzmi troszkę jak martysama xD Eno marty dają najnowsza która według niego jest już stabilna, no chyba ze tak ci zależny na najnowszej to musisz już się o to upominać ale tutaj nawet bez $$ ci da dostęp. Bynajmniej ile u niego siedze to problemów nigdy jakichs nie mailem żebym musiał się upominac.
Opublikowano 4 Maja 20241 r Teraz, ARK napisał(a): Eno marty dają najnowsza która według niego jest już stabilna, no chyba ze tak ci zależny na najnowszej to musisz już się o to upominać ale tutaj nawet bez $$ ci da dostęp. Bynajmniej ile u niego siedze to problemów nigdy jakichs nie mailem żebym musiał się upominac. U marty dwa razy nie dał mi dostępu do nowszych wersji ale to bodajze 2k20 i czekałem po 2msc + dopłata za nowszą wersje też troche dla mnie komiczna 😄
Opublikowano 4 Maja 20241 r Autor 1 minutę temu, ExoCarossa napisał(a): U marty dwa razy nie dał mi dostępu do nowszych wersji ale to bodajze 2k20 i czekałem po 2msc + dopłata za nowszą wersje też troche dla mnie komiczna 😄 Jak przy antyvirusie, okres subskrypcji minął to trzeba znów zabulić XD
Opublikowano 4 Maja 20241 r a już myślalem, że coś nowego ;d a to link z innych stron ;d Edytowane 4 Maja 20241 r przez Roshi
Opublikowano 5 Maja 20241 r Autor 7 godzin temu, Roshi napisał(a): a już myślalem, że coś nowego ;d a to link z innych stron ;d No ludzie leakuja to pliki bo to syf jest, tutaj przynajmniej różnicy za dałem się nabić i kupiłem to gówno 😄 😄
Opublikowano 23 Maja 20241 r Dzięki, moze się przyda. @ Jak ktoś odpali to może udostępnić serwer aby wejść pograć? Edytowane 23 Maja 20241 r przez TomSul