Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, ARK napisał(a):

Fun fact: Kupowanie u niego wygląda tak ze jak się nie upomnisz o najnowsza wersje plików to ci sprzeda przedostatnia a potem se krzyknie kolejne 100e za najnowsza XD, także fajnie fajnie.

Brzmi troszkę jak martysama xD

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):

Brzmi troszkę jak martysama xD

Eno marty dają najnowsza która według niego jest już stabilna, no chyba ze tak ci zależny na najnowszej to musisz już się o to upominać ale tutaj nawet bez $$ ci da dostęp.

Bynajmniej ile u niego siedze to problemów nigdy jakichs nie mailem żebym musiał się upominac. 

Opublikowano
Teraz, ARK napisał(a):

Eno marty dają najnowsza która według niego jest już stabilna, no chyba ze tak ci zależny na najnowszej to musisz już się o to upominać ale tutaj nawet bez $$ ci da dostęp.

Bynajmniej ile u niego siedze to problemów nigdy jakichs nie mailem żebym musiał się upominac. 

U marty dwa razy nie dał mi dostępu do nowszych wersji ale to bodajze 2k20 i czekałem po 2msc + dopłata za nowszą wersje też troche dla mnie komiczna 😄

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, ExoCarossa napisał(a):

U marty dwa razy nie dał mi dostępu do nowszych wersji ale to bodajze 2k20 i czekałem po 2msc + dopłata za nowszą wersje też troche dla mnie komiczna 😄

Jak przy antyvirusie, okres subskrypcji minął to trzeba znów zabulić XD 

Opublikowano

dzięki

Opublikowano

dziena

Opublikowano

a już myślalem, że coś nowego ;d a to link z innych stron ;d 

Edytowane przez Roshi

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Roshi napisał(a):

a już myślalem, że coś nowego ;d a to link z innych stron ;d 

No ludzie leakuja to pliki bo to syf jest, tutaj przynajmniej różnicy za dałem się nabić i kupiłem to gówno 😄 😄 

Opublikowano

dzięki

Opublikowano

dzięki mordo 

Opublikowano

dzięki

Opublikowano

thx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki wilekie

Opublikowano

Dzięki, moze się przyda.

@
Jak ktoś odpali to może udostępnić serwer aby wejść pograć?

Edytowane przez TomSul

Opublikowano

zobaczmy co tam jest

Opublikowano

Yhymm

Opublikowano

dzk

Opublikowano

dzięki

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ty