Opublikowano 4 Maja 20242 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trinity V11.38 kupione w lutym 2022 za 100 ojro. Krótkie info macie w pliku Readme. I tak nie korzystam z nich wiec nie ma sensu żeby siedziały i kisiły się na dysku, ale działać działają. Może się komuś przydadzą systemy z tych plików. Fun fact: Kupowanie u niego wygląda tak ze jak się nie upomnisz o najnowsza wersje plików to ci sprzeda przedostatnia a potem se krzyknie kolejne 100e za najnowsza XD, także fajnie fajnie. Locale_inc.h i service.h Pobieralnia: Host nr 1: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto Host nr 2:
Opublikowano 4 Maja 20242 l W dniu 4.05.2024 o 12:21, ARK napisał(a): Fun fact: Kupowanie u niego wygląda tak ze jak się nie upomnisz o najnowsza wersje plików to ci sprzeda przedostatnia a potem se krzyknie kolejne 100e za najnowsza XD, także fajnie fajnie. Brzmi troszkę jak martysama xD
Opublikowano 4 Maja 20242 l Autor W dniu 4.05.2024 o 12:36, ExoCarossa napisał(a): Brzmi troszkę jak martysama xD Eno marty dają najnowsza która według niego jest już stabilna, no chyba ze tak ci zależny na najnowszej to musisz już się o to upominać ale tutaj nawet bez $$ ci da dostęp. Bynajmniej ile u niego siedze to problemów nigdy jakichs nie mailem żebym musiał się upominac.
Opublikowano 4 Maja 20242 l W dniu 4.05.2024 o 12:42, ARK napisał(a): Eno marty dają najnowsza która według niego jest już stabilna, no chyba ze tak ci zależny na najnowszej to musisz już się o to upominać ale tutaj nawet bez $$ ci da dostęp. Bynajmniej ile u niego siedze to problemów nigdy jakichs nie mailem żebym musiał się upominac. U marty dwa razy nie dał mi dostępu do nowszych wersji ale to bodajze 2k20 i czekałem po 2msc + dopłata za nowszą wersje też troche dla mnie komiczna 😄
Opublikowano 4 Maja 20242 l Autor W dniu 4.05.2024 o 12:43, ExoCarossa napisał(a): U marty dwa razy nie dał mi dostępu do nowszych wersji ale to bodajze 2k20 i czekałem po 2msc + dopłata za nowszą wersje też troche dla mnie komiczna 😄 Jak przy antyvirusie, okres subskrypcji minął to trzeba znów zabulić XD
Opublikowano 4 Maja 20242 l a już myślalem, że coś nowego ;d a to link z innych stron ;d Edytowane 4 Maja 20242 l przez Roshi
Opublikowano 5 Maja 20242 l Autor W dniu 4.05.2024 o 21:32, Roshi napisał(a): a już myślalem, że coś nowego ;d a to link z innych stron ;d No ludzie leakuja to pliki bo to syf jest, tutaj przynajmniej różnicy za dałem się nabić i kupiłem to gówno 😄 😄
Opublikowano 23 Maja 20241 r Dzięki, moze się przyda. @ Jak ktoś odpali to może udostępnić serwer aby wejść pograć? Edytowane 23 Maja 20241 r przez TomSul