Opublikowano 9 Maja 20241 r Hejka kociaki! Ma ktoś z was może pasujący komplet bronii do tego setu? Niestety autor (plechito) nie stworzył bronii do tego secika.
Opublikowano 10 Maja 20241 r Mogę Ci poszukać tych co na eny były jako set, tylko nie jestem penny czy to nie były mde.
Opublikowano 10 Maja 20241 r Autor 33 minuty temu, Makaveli napisał(a): Mogę Ci poszukać tych co na eny były jako set, tylko nie jestem penny czy to nie były mde. Jeżeli w miare pasują to pewnie, 1 luj czy animowane czy zwykłe
Opublikowano 7 Lipca 20247 Lip Mam coś tego typu. W paczce są jeszcze jakieś efekty z tego co widziałem, więc pewnie wtedy wyglądają lepiej. Spoiler Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Usługi Graficzne
Opublikowano 7 Lipca 20247 Lip Autor 6 godzin temu, Poly napisał(a): Mam coś tego typu. W paczce są jeszcze jakieś efekty z tego co widziałem, więc pewnie wtedy wyglądają lepiej. Ukryj zawartość Wygląda nawet na 1 wzór, podrzucisz?
Opublikowano 7 Lipca 20247 Lip @ExoCarossa Jutro po pracy podrzucę Ci paczkę. Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Usługi Graficzne