Opublikowano 10 Maja 202410 Maj Ma ktoś może kod do tego? Lub wie w których plikach to znajde m2dev leży i patrzy spod ziemii. Edytowane 1 Lipca 20241 Lip przez ExoCarossa
Opublikowano 12 Maja 202412 Maj Autor 6 minut temu, bo_ss napisał(a): https://metin2.dev/topic/26676-sanii-shining-system-without-python-w-weapon-costumes/ Ja to własnie mam, probówałem z postów dodać odczyt mse/mda ale bez skutku, możliwe ze coś zjebczyłem,,,,
Opublikowano 12 Maja 202412 Maj Autor 36 minut temu, bo_ss napisał(a): Bo nie ma tam pełnego kodu, ani nigdzie. Sam to dodawałem dużo trzeba pozmieniać Masz może rozeznanie czy to bardziej optymalne i wydajniesze niż wrzucanie jako efekt do binki + playersettingsmodule?
Opublikowano 12 Maja 202412 Maj Autor 27 minut temu, bo_ss napisał(a): Owiele lepsze. Tam masz bodajże jeden plik do konfiguracji tylko. Efekty można dawać na bronie i zbroje + kostiumy. Ale coś trzeba dopisać na bank Ta w shiningu Saniiego jest plik shiningtable.txt w /locale i tam wszystko się ustawia. Znalazłem jakieś mieszana mieszana pliki które mają dodane szarfy i inną całą otoczke od wyświetlania skrzydeł mse/mda w locale.Chciałem probować to przenieść ale jak piszesz że dużo do zmiany to może być zabawnie jeżeli zmienili to jeszcze w inny sposób.
Opublikowano 1 Lipca 20241 Lip Programista 19 godzin temu, ExoCarossa napisał(a): F5 Naprawdę nikt nie ma tego kodu? Od momentu utworzenia tego tematu do dzisiaj, poświęcając godzinę dziennie spokojnie byś sam ogarnął ten kod. Takich rzeczy nikt za darmo nie zrobi.
Opublikowano 2 Lipca 20242 Lip @KoYGeR Z tego co widać w tytule kolega chce kupić takie rozwiązanie. 😜
Opublikowano 6 Lipca 20246 Lip Autor Można zamknąć! Ogarnięte z plików tureckich. dla potomnych: weźcie sobie z tych dwóch plików po macro ENABLE_SHINING_SYSTEM Spoiler InstanceBase.hInstanceBase.cpp
Ma ktoś może kod do tego? Lub wie w których plikach to znajde
m2dev leży i patrzy spod ziemii.
Edytowane przez ExoCarossa