Skocz do zawartości
Opublikowano

Siemka. Kiedyś posiadałem taki kod, który przy zbieraniu przedmiotów zbierał 10 na jedno kliknięcie, i ze zwiększonym dystansem. Nigdzie za cholerę tego znaleźć nie mogę.

Miałem ustawione tak, że pod Z miałem normalne zbieranie przedmiotów, a właśnie pod ~ tą funkcje.

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, mamy takie rozwiązanie na forum, zobacz ten temat. Akurat ono tylko nieco przyśpiesza podnoszenie, ale mogę niebawem stworzyć poradnik, który będzie podnosił wiele przedmiotów na raz. 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

Cześć, mamy takie rozwiązanie na forum, zobacz ten temat. 

Widziałem ten temat. To jest chyba tak, że trzeba klikać i podnosi przedmiot. Mi bardziej chodzi o to, że jednym kliknięciem zbiera Ci cały drop od razu. 

Opublikowano

Tak to dokładnie w ten sposób działa. Na naszym forum nie ma takiego rozwiązania, ale znajdziesz go tu: klik

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Sevence napisał(a):

Tak to dokładnie w ten sposób działa. Na naszym forum nie ma takiego rozwiązania, ale znajdziesz go tu: klik

No coś podobnego miałem, nie jest to samo ale już się nakieruje. Dzięki 🙂

A propo tego tematu na tym forum, dobrą modyfikacją byłoby zbieranie dropu przytrzymując klawisz a nie go klikając ^^

Opublikowano

Wszystko da się zrobić. Jednak chyba najlepszym i powszechnym rozwiązaniem jest kliknięcie raz i podnoszenie całego dropu bądź od razu podnoszenie całego dropu bez klikania czegokolwiek. 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

Wszystko da się zrobić. Jednak chyba najlepszym i powszechnym rozwiązaniem jest kliknięcie raz i podnoszenie całego dropu bądź od razu podnoszenie całego dropu bez klikania czegokolwiek. 

Dokładnie. Zrobić to jeszcze w formie affectu (lewy górny róg) to już w ogóle bajka. Szkoda, że nie jestem tak zaawansowany by tego dokonać 😅

Opublikowano

Niebawem planuję uruchomić tu dział premium to stworzę takie rozwiązanie, ostatnio też robiłem polskie znaki w nickach wraz ze spacjami. 

• Sevence zmienił(a) tytuł na [SZUKAM] Podnoszenie całego dropu przez jedno kliknięcie
Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Sevence napisał(a):

Niebawem planuję uruchomić tu dział premium to stworzę takie rozwiązanie, ostatnio też robiłem polskie znaki w nickach wraz ze spacjami. 

Znalazłem to, czego szukałem, co miałem kiedyś. 

Instant Pickup System.rar

Opublikowano

Świetnie, może komuś się przyda w takim razie temat zamykam. 

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.