Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Siemka. Kiedyś posiadałem taki kod, który przy zbieraniu przedmiotów zbierał 10 na jedno kliknięcie, i ze zwiększonym dystansem. Nigdzie za cholerę tego znaleźć nie mogę.

Miałem ustawione tak, że pod Z miałem normalne zbieranie przedmiotów, a właśnie pod ~ tą funkcje.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

Cześć, mamy takie rozwiązanie na forum, zobacz ten temat. 

Widziałem ten temat. To jest chyba tak, że trzeba klikać i podnosi przedmiot. Mi bardziej chodzi o to, że jednym kliknięciem zbiera Ci cały drop od razu. 

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Sevence napisał(a):

Tak to dokładnie w ten sposób działa. Na naszym forum nie ma takiego rozwiązania, ale znajdziesz go tu: klik

No coś podobnego miałem, nie jest to samo ale już się nakieruje. Dzięki 🙂

A propo tego tematu na tym forum, dobrą modyfikacją byłoby zbieranie dropu przytrzymując klawisz a nie go klikając ^^

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

Wszystko da się zrobić. Jednak chyba najlepszym i powszechnym rozwiązaniem jest kliknięcie raz i podnoszenie całego dropu bądź od razu podnoszenie całego dropu bez klikania czegokolwiek. 

Dokładnie. Zrobić to jeszcze w formie affectu (lewy górny róg) to już w ogóle bajka. Szkoda, że nie jestem tak zaawansowany by tego dokonać 😅

• Sevence zmienił(a) tytuł na [SZUKAM] Podnoszenie całego dropu przez jedno kliknięcie
  • Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.