Opublikowano 25 Maja 20241 r Siemka. Posiada ktoś może ten system teleportacji? Może być podobny, zalezy mi na takim zwykłym w gui właśnie. @Edit. Jeszcze jakby ktoś miał teleportacje do bossów/metinów to też bym podziękował za link Edytowane 25 Maja 20241 r przez sivlerpro
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 4 minuty temu, Burdavsky napisał(a):Ktoś coś ma prócz tego od paszki ?na necie masz tego sporo, od questow na pierscien po mapki czy inne gui
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 29 minut temu, MalikOo napisał(a):Nie bierzcie tylko od Vegasa. Kanały jego systemów nie lubiąJakies stare wersje pewnie ta XD
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 2 godziny temu, ARK napisał(a):na necie masz tego sporo, od questow na pierscien po mapki czy inne guiA coś polecasz ?
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 25 minut temu, ARK napisał(a):Jakies stare wersje pewnie ta XDUdostępnione z leaku to wszystkie chyba. Sprawdzałem jego 4 systemy i wszystkie crash channel. Koledzy chyba nie szukają do kupienia. To tylko ostrzegam, a ta ze zdjęcia to chyba Filipa stara wersja
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 2 minuty temu, MalikOo napisał(a):Udostępnione z leaku to wszystkie chyba. Sprawdzałem jego 4 systemy i wszystkie crash channel. Koledzy chyba nie szukają do kupienia. To tylko ostrzegam, a ta ze zdjęcia to chyba Filipa stara wersjaPolecam wyciągnąć z jakiś bardziej legitnych sf niż szukać w necie, a co do teleportacji do bossów/metinów to ponoć arezzo ma troche pofixowane respy filipa, oprócz tego nic innego nie znajdziesz publicznie dostępnego.
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi Wyslij, bo mi też się przyda. Gracze się skarżą że muszą pierścienia używać