Jestem administratorem systemów z około 10letnim doświadczeniem. W swojej karierze zawodowej skonfigurowałem już wiele serwerów webowych oraz gier online, z których skorzystało łącznie napewno ponad sto tysięcy użytkowników oraz administrowałem systemami operacyjnymi serwerów takich jak np alien2, verdea, shivamt2 w latach 2014/2015. Na szczytowe momenty podczas działania gier na maszynie dochodziła grywalność w godzinach szczytu do 3500online. Na chwilę obecną współpracuje juz z kilkoma serwerami metin2 w zakresie infrastruktury.
Z racji że ostatnio mam sporo wolnego czasu mogę zaoferowac na chwilę obecną swoje usługi takie jak:
Zabezpieczenie systemu poprzez firewall systemowy + możliwe dodatkowe skrypty / oprogramowanie Konfiguracje systemu pod serwer Metin2 (pliki,source) Konfiguracje systemu pod serwer WWW wraz z zoptymalizowaną konfiguracją (preferuję nginx lub apache) Konfiguracje systemu pod serwer pocztowy z pełną konfiguracją dla domeny (DKIM,SPF,DMARC) Konfiguracja serwerów backupowych Konfiguracje serwera vpn do zabezpieczenia sieci serwera metina i nie tylko
Konfiguracje maszyny pod tworzenie serwerów wirtualnych (VPS) Instalację systemu operacyjnego z iso na serwerze dedykowanym/vps. Podział serwera dedykowanego pod wiele serwerów metin2 na których może pracować kilka teamów w jednym momencie Podział serwerów webowych na hosty virtualne oraz konta ftp Pomoc w odzyskiwaniu danych z maszyn Pomoc w rozwiązywaniu problemów z maszyną bądź oprogramowaniem (np. MySQL) Pomoc w ogarnięciu ataków flood,dos,ddos
Pisanie skryptów automatyzujacych prace systemów jak i bazy. Np skrypty do fuzji 2 serwerów metina ze sobą.
Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz czegoś z poza zakresu wymienionych usług możesz również się za mną skontaktować. Discord: kiziorck
Dzień dobry.
Jestem administratorem systemów z około 10letnim doświadczeniem.
W swojej karierze zawodowej skonfigurowałem już wiele serwerów webowych oraz gier online, z których skorzystało łącznie napewno ponad sto tysięcy użytkowników oraz administrowałem systemami operacyjnymi serwerów takich jak np alien2, verdea, shivamt2 w latach 2014/2015. Na szczytowe momenty podczas działania gier na maszynie dochodziła grywalność w godzinach szczytu do 3500online. Na chwilę obecną współpracuje juz z kilkoma serwerami metin2 w zakresie infrastruktury.
Z racji że ostatnio mam sporo wolnego czasu mogę zaoferowac na chwilę obecną swoje usługi takie jak:
Zabezpieczenie systemu poprzez firewall systemowy + możliwe dodatkowe skrypty / oprogramowanie
Konfiguracje systemu pod serwer Metin2 (pliki,source)
Konfiguracje systemu pod serwer WWW wraz z zoptymalizowaną konfiguracją (preferuję nginx lub apache)
Konfiguracje systemu pod serwer pocztowy z pełną konfiguracją dla domeny (DKIM,SPF,DMARC)
Konfiguracja serwerów backupowych
Konfiguracje serwera vpn do zabezpieczenia sieci serwera metina i nie tylko
Konfiguracje maszyny pod tworzenie serwerów wirtualnych (VPS)
Instalację systemu operacyjnego z iso na serwerze dedykowanym/vps.
Podział serwera dedykowanego pod wiele serwerów metin2 na których może pracować kilka teamów w jednym momencie
Podział serwerów webowych na hosty virtualne oraz konta ftp
Pomoc w odzyskiwaniu danych z maszyn
Pomoc w rozwiązywaniu problemów z maszyną bądź oprogramowaniem (np. MySQL)
Pomoc w ogarnięciu ataków flood,dos,ddos
Pisanie skryptów automatyzujacych prace systemów jak i bazy. Np skrypty do fuzji 2 serwerów metina ze sobą.
Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz czegoś z poza zakresu wymienionych usług możesz również się za mną skontaktować.
Discord: kiziorck
Edytowane przez KizioRCK