Opublikowano 3 Czerwca 20241 r Cześć, szukam systemu szarf bez absorpcji oraz kombinacji, jedynie chodzi mi o nowy przedmiot kostiumowy i możliwość dodawania do niego wbudowanych bonusów. Jesli ktoś widział taki system w plikach, które są gdzieś dostępne w necie to poproszę nazwy, wyciągne sobie już sam. Z góry dzięki. Edytowane 3 Czerwca 20241 r przez Zephyr
Opublikowano 4 Czerwca 20241 r Autor W dniu 3.06.2024 o 15:18, WhiteBambo88 napisał(a): Coś takiego? https://metin2.dev/topic/29354-wing-system-full/ To nie to, to dodatek żeby czytało te skrzydła jako efekty.
Opublikowano 4 Czerwca 20241 r 4 godziny temu, Zephyr napisał(a): To nie to, to dodatek żeby czytało te skrzydła jako efekty. który i tak nie działa zbytnio albo ja coś źle dodawałem ale za cholere nie chciał współpracować z innym skrzydłami niż te z poradnika a dodawałem 1:1 xD
Opublikowano 5 Czerwca 20241 r To czego potrzebujesz to w zasadzie zaimplementowanie systemu szarf i po prostu pomiń absorbcję, a bonusy standardowo z proto załaduj.