Skocz do zawartości
Opublikowano

Siema podrzucam wam czyste wersje niemieckiej myśli technicznej pliczków Fliege Files V2 i V3.
Dużo osób je poleca jako darmowa alternatywę dla martysamy.
Twórca plików jest Marv.
Projekt nie będzie już rozwijany ze względu odejścia Marva i przekazaniu plików dla Cyn3 z Sura_Head.

Pobieralnia:

V2:

https://mega.nz/file/ZzsnGIzZ#_ZsOMoq6Bs60bz6_SuJJJPhN3K8r0JGhA0ULlqySqUo

V3:

https://mega.nz/file/IrESiYRK#x-0kUlnLO6MNeGNJ1OW6AEPrBezVAC7QtEJNKwa9Bnk

@Edit. Jakby ktoś chciał polskie locale to wystarczy pobrać wersje sura_head(byle jaka) i pozmieniać pliki.

Edytowane przez ARK

Featured Replies

Opublikowano

Lepsze od moich? Szczerze nigdy nie używałem, ale w wolnym czasie zobaczę na jakim one są etapie rozwoju.

Dobrze słyszeć, że już ich nie rozwijają, konkurencyjne projekty się wykruszają jeszcze chwilę i zostanę sam. 😜

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Sevence napisał(a):

Lepsze od moich? Szczerze nigdy nie używałem, ale w wolnym czasie zobaczę na jakim one są etapie rozwoju.

Dobrze słyszeć, że już ich nie rozwijają, konkurencyjne projekty się wykruszają jeszcze chwilę i zostanę sam. 😜

Nie wiem nie porównywałem jeszcze waszych wersji 😛.
Znaczy sie sam projekt Sura_Head tez został opuszczony ale cyn3 jest dalej aktywny i sa rozmowy bo znalazła się grupka osób które z chęcią przejma cały projekt i będę go publicznie rozwijać, na co sam Marv powiedział ze z chęcią może im służyć wsparciem. Wiec ino czekać na rozwój sytuacji jak  wypali to masz konkrecje z zachodu 😛

Opublikowano

Ja i tak głównie skupiam się na dostarczeniu plików dla polskiego community, ale może kiedyś powojuje i tam po wprowadzeniu multi lang. Fajnie słyszeć, że są takie inicjatywy jeszcze. 

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Sevence napisał(a):

Ja i tak głównie skupiam się na dostarczeniu plików dla polskiego community, ale może kiedyś powojuje i tam po wprowadzeniu multi lang. Fajnie słyszeć, że są takie inicjatywy jeszcze. 

Szczerze? Ja bym nie celował w multilanga tylko zrobił jak TMP4 czy Marty osobne locale pod dane jeżyki albo przynajmniej angielski

Opublikowano

Widziałeś EntryCore? U mnie w ten sposób to jest właśnie zorganizowane wszystkie pliki językowe są ładowane z locale w kliencie gry. Dodanie innych języków będzie bardzo proste bo w kliencie są komunikaty serwerowe, dialogi questów wszystko. To był taki wstęp dawno temu gdybym w przyszłości chciał implementować taka funkcjonalność, ale kończę temat bo trochę offtopic się robi. 😜

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, Sevence napisał(a):

Widziałeś EntryCore? U mnie w ten sposób to jest właśnie zorganizowane wszystkie pliki językowe są ładowane z locale w kliencie gry. Dodanie innych języków będzie bardzo proste bo w kliencie są komunikaty serwerowe, dialogi questów wszystko. To był taki wstęp dawno temu gdybym w przyszłości chciał implementować taka funkcjonalność, ale kończę temat bo trochę offtopic się robi. 😜

I tak mało kto to przeczyta 😛 
Jedno locale  wiele jeżyków, mozna nawet dorobic cos jak dracarys czy owsap ze w opcjach gry masz ustawienie jeżyka ingame bez wyłączania clienta i tutaj by takie cos spasowalo

Opublikowano

Tak bez problemu można zrobić takie dynamiczne przełączanie. Dokładnie jest 1 locale i masz foldery dla różnych języków pl, en itd. 

• Sevence zmienił(a) tytuł na Czyste pliki - Fliege Files V2 i V3