Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Siema podrzucam wam czyste wersje niemieckiej myśli technicznej pliczków Fliege Files V2 i V3. Dużo osób je poleca jako darmowa alternatywę dla martysamy. Twórca plików jest Marv. Projekt nie będzie już rozwijany ze względu odejścia Marva i przekazaniu plików dla Cyn3 z Sura_Head. Pobieralnia: V2: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się V3: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się @Edit. Jakby ktoś chciał polskie locale to wystarczy pobrać wersje sura_head(byle jaka) i pozmieniać pliki. Edytowane 23 Czerwca 202423 Cze przez ARK
Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Lepsze od moich? Szczerze nigdy nie używałem, ale w wolnym czasie zobaczę na jakim one są etapie rozwoju. Dobrze słyszeć, że już ich nie rozwijają, konkurencyjne projekty się wykruszają jeszcze chwilę i zostanę sam. 😜
Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Autor 17 minut temu, Sevence napisał(a): Lepsze od moich? Szczerze nigdy nie używałem, ale w wolnym czasie zobaczę na jakim one są etapie rozwoju. Dobrze słyszeć, że już ich nie rozwijają, konkurencyjne projekty się wykruszają jeszcze chwilę i zostanę sam. 😜 Nie wiem nie porównywałem jeszcze waszych wersji 😛. Znaczy sie sam projekt Sura_Head tez został opuszczony ale cyn3 jest dalej aktywny i sa rozmowy bo znalazła się grupka osób które z chęcią przejma cały projekt i będę go publicznie rozwijać, na co sam Marv powiedział ze z chęcią może im służyć wsparciem. Wiec ino czekać na rozwój sytuacji jak wypali to masz konkrecje z zachodu 😛
Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Ja i tak głównie skupiam się na dostarczeniu plików dla polskiego community, ale może kiedyś powojuje i tam po wprowadzeniu multi lang. Fajnie słyszeć, że są takie inicjatywy jeszcze.
Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Autor 10 minut temu, Sevence napisał(a): Ja i tak głównie skupiam się na dostarczeniu plików dla polskiego community, ale może kiedyś powojuje i tam po wprowadzeniu multi lang. Fajnie słyszeć, że są takie inicjatywy jeszcze. Szczerze? Ja bym nie celował w multilanga tylko zrobił jak TMP4 czy Marty osobne locale pod dane jeżyki albo przynajmniej angielski
Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Widziałeś EntryCore? U mnie w ten sposób to jest właśnie zorganizowane wszystkie pliki językowe są ładowane z locale w kliencie gry. Dodanie innych języków będzie bardzo proste bo w kliencie są komunikaty serwerowe, dialogi questów wszystko. To był taki wstęp dawno temu gdybym w przyszłości chciał implementować taka funkcjonalność, ale kończę temat bo trochę offtopic się robi. 😜
Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Autor 13 minut temu, Sevence napisał(a): Widziałeś EntryCore? U mnie w ten sposób to jest właśnie zorganizowane wszystkie pliki językowe są ładowane z locale w kliencie gry. Dodanie innych języków będzie bardzo proste bo w kliencie są komunikaty serwerowe, dialogi questów wszystko. To był taki wstęp dawno temu gdybym w przyszłości chciał implementować taka funkcjonalność, ale kończę temat bo trochę offtopic się robi. 😜 I tak mało kto to przeczyta 😛 Jedno locale wiele jeżyków, mozna nawet dorobic cos jak dracarys czy owsap ze w opcjach gry masz ustawienie jeżyka ingame bez wyłączania clienta i tutaj by takie cos spasowalo
Opublikowano 23 Czerwca 202423 Cze Tak bez problemu można zrobić takie dynamiczne przełączanie. Dokładnie jest 1 locale i masz foldery dla różnych języków pl, en itd.