Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Czyste pliki - Fliege Files V2 i V3

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Siema podrzucam wam czyste wersje niemieckiej myśli technicznej pliczków Fliege Files V2 i V3.
Dużo osób je poleca jako darmowa alternatywę dla martysamy.
Twórca plików jest Marv.
Projekt nie będzie już rozwijany ze względu odejścia Marva i przekazaniu plików dla Cyn3 z Sura_Head.

Pobieralnia:

V2:

Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto

V3:

@Edit. Jakby ktoś chciał polskie locale to wystarczy pobrać wersje sura_head(byle jaka) i pozmieniać pliki.

Edytowane przez ARK

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.06.2024 o 19:53, Sevence napisał(a):

Lepsze od moich? Szczerze nigdy nie używałem, ale w wolnym czasie zobaczę na jakim one są etapie rozwoju.

Dobrze słyszeć, że już ich nie rozwijają, konkurencyjne projekty się wykruszają jeszcze chwilę i zostanę sam. 😜

Nie wiem nie porównywałem jeszcze waszych wersji 😛.
Znaczy sie sam projekt Sura_Head tez został opuszczony ale cyn3 jest dalej aktywny i sa rozmowy bo znalazła się grupka osób które z chęcią przejma cały projekt i będę go publicznie rozwijać, na co sam Marv powiedział ze z chęcią może im służyć wsparciem. Wiec ino czekać na rozwój sytuacji jak  wypali to masz konkrecje z zachodu 😛

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.06.2024 o 20:16, Sevence napisał(a):

Ja i tak głównie skupiam się na dostarczeniu plików dla polskiego community, ale może kiedyś powojuje i tam po wprowadzeniu multi lang. Fajnie słyszeć, że są takie inicjatywy jeszcze. 

Szczerze? Ja bym nie celował w multilanga tylko zrobił jak TMP4 czy Marty osobne locale pod dane jeżyki albo przynajmniej angielski

Opublikowano

Widziałeś EntryCore? U mnie w ten sposób to jest właśnie zorganizowane wszystkie pliki językowe są ładowane z locale w kliencie gry. Dodanie innych języków będzie bardzo proste bo w kliencie są komunikaty serwerowe, dialogi questów wszystko. To był taki wstęp dawno temu gdybym w przyszłości chciał implementować taka funkcjonalność, ale kończę temat bo trochę offtopic się robi. 😜

Opublikowano
  • Autor
W dniu 23.06.2024 o 20:29, Sevence napisał(a):

Widziałeś EntryCore? U mnie w ten sposób to jest właśnie zorganizowane wszystkie pliki językowe są ładowane z locale w kliencie gry. Dodanie innych języków będzie bardzo proste bo w kliencie są komunikaty serwerowe, dialogi questów wszystko. To był taki wstęp dawno temu gdybym w przyszłości chciał implementować taka funkcjonalność, ale kończę temat bo trochę offtopic się robi. 😜

I tak mało kto to przeczyta 😛 
Jedno locale  wiele jeżyków, mozna nawet dorobic cos jak dracarys czy owsap ze w opcjach gry masz ustawienie jeżyka ingame bez wyłączania clienta i tutaj by takie cos spasowalo