Skocz do zawartości

Dołącz do społeczności Sharegon

Odkryj świat technologii, gier i programowania w Sharegon.pl 🚀

Czy jesteś pasjonatem nowych technologii, zapalonym graczem, czy aspirującym programistą? Nasza społeczność jest miejscem dla Ciebie! Tutaj możesz dzielić się swoimi pomysłami, uczestniczyć w ekscytujących dyskusjach i uczyć się od ekspertów w dziedzinie. Zdobywaj osiągnięcia, buduj swoją reputację i rywalizuj z innymi entuzjastami.

Twoja wiedza i umiejętności mogą wzbogacić naszą społeczność. Stań się częścią Sharegon! 🧩🌐

header

Rekomendowane odpowiedzi

O mnie:

Hejka, mam na imię Kinga i oferuje swoją pomoc przy forum. Jeżeli chodzi o mój wiek to jestem pełnoletnią osobą i tyle powinno w sumie Wam wystarczyć. Robieniem for na zlecenie zajmuję się kilka dobrych lat, nigdzie wcześniej się nie ogłaszałam i działałam na zasadzie "znajomi polecą mnie dalej" i tak też się stało. :) Głównie robiłam fora pod metina, ale także pod sieć CS GO, były bodajże dwa lub trzy projekty takie, ale niestety nie stoją już i nie mam niestety jak to udowodnić, więc musi Wam wystarczyć moje słowo.

Do tej pory pracowałam na IPB oraz IPS, z innymi silnikami nie powinno być problemu, wystarczy krótkie zapoznanie.

Oferuje:

• Kilkuletnie doświadczenie,
  • Zaangażowanie i profesjonalne podejście,
  • Instalacje forum na dostarczonym silniku,
  • Konfiguracja forum,
  • Zabezpieczenie forum,
  • Instalacja potrzebnych pluginów (jeżeli jakiś nie będzie Ci odpowiadać to bez problemu go usunę),
  • Stworzenie potrzebnych działów i ich dostosowanie,
  • Stworzenie rang i nadanie im uprawnień,
  • Edycja stylu, wtyczek i aplikacji,
  • W przyszłości zakodowanie stylu (aktualnie niedostępna oferta, ponieważ chcę, żeby szablon był przynajmniej w 90% funkcjonalny),
  • Opiekę nad forum jako Administrator Forum (do dogadania).
  • Gotowe regulaminy i tablele kar mojego autorstwa,
  • Łatwy i szybki kontakt.

Projekty:

Było ich naprawdę dość sporo i nie jestem w stanie wszystkich wypisać, dlatego jeżeli o jakimś zapomniałam to przepraszam....

Mogłabym tak wymieniać i wymieniać, ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie te projekty. Tu warto nadmienić, że pomagałam przy forach nie mając żadnej rangi, a także udzielałam pomocy konkurencji, jeżeli czegoś potrzebowała do swoich for.

Płatność:

Tu od razu napiszę, że nie robię za darmo i też nie na zasadzie "jak serwer wystartuje to dostaniesz pitos", bo jaką ja mam pewność, że w ogóle wystartuje? Żadną... ;x 

• Za wykonanie forum: 300 ZŁ,
  • Naprawa błędów, które nie wynikły z mojej winy: 70 ZŁ,
  • Przejęcie forum po innym Administratorze: Cena do dogadania.
  • Opieka nad forum jako Administrator Forum: 200 ZŁ / 31dni

Jest możliwość delikatnej negocjacji ceny, jeżeli uznam, że zakres prac przy forum nie jest duży.

Płatność przyjmuje przed wykonaniem zlecenia, ewentualnie można się umówić na 50% kwoty przed i 50% po!!!  

Decyzja takowa, ponieważ kilka zleceń wykonywałam bez żadnej zaliczki, po czym klient zostawiał mnie z wykonanym zleceniem bez słowa.

PŁATNOŚĆ: Przelew lub paypal

Dodatkowo, mogę stworzyć serwer discord pod twojego metka, oczywiście nic za to nie płacisz, jeżeli wykupujesz usługę postawienia forum. (Chyba ze robisz serwer international, wtedy moge doliczyć 100zł).

Jednak, jeżeli byś chciał samego discorda to koszt od 100 zł do 250 zł w zależności od oczekiwań klienta.

Kontakt:

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/ILuiYT

Gadu-gadu: 66492634

Discord:  ILui#6687

W prywatnej wiadomości na forum, również odpowiem, ale może się zdarzyć, że nie będę odwiedzała kilka dni forum, dlatego warto zainteresować się kontaktami podanymi wyżej.

Edytowane przez ILui
  • Haha 3
  • Haha 3
https://sharegon.pl/topic/908-ilui-administrator-forum-i-discorda/

1 godzinę temu, Shar506 napisał(a):

No byłoby dziwne gdybyś gorąco nie polecił oferty swojej dziewczyny. 

Jezeli moge prosić, żebyś nie robił mi offtopic w moim temacie. Chce tutaj jedynie widzieć opinie ludzi ktorzy mieli ze mna chociazby styczność, a nie twoje zbedne 5 groszy w strone Krzyśka, bo wiesz... dziwne ze nie poleciłby mnie skoro wspólpracowaliśmy ze soba za nim byliśmy razem.

• Haha 2
  • Haha 2
https://sharegon.pl/topic/908-ilui-administrator-forum-i-discorda/#findComment-7369

2 godziny temu, Shar506 napisał(a):

No byłoby dziwne gdybyś gorąco nie polecił oferty swojej dziewczyny. 

Byłoby dziwne, gdybyś nie dał głupiego komentarza, który nic nie wnosi, ani nie jest przemyślany ;>

Edytowane przez Krzysztof
  • Lubię 1
  • Haha 2
  • Lubię 1
  • Haha 2
https://sharegon.pl/topic/908-ilui-administrator-forum-i-discorda/#findComment-7370