Opublikowano 24 Czerwca 202424 Cze O mnie Cześć! Nazywam się Kinga i oferuję usługi w zakresie tworzenia, konfiguracji oraz zarządzania forami internetowymi, serwerami Discord i promocją projektów. Od kilku lat działam w tej branży, realizując projekty głównie na zasadzie poleceń. Teraz postanowiłam podzielić się moimi umiejętnościami z szerszym gronem odbiorców. Specjalizuję się w platformach IPS/IPB, zwłaszcza w projektach związanych z grami, takimi jak Metin2 czy sieci CS:GO. W przeszłości współpracowałam przy wielu projektach, które zdobyły zaufanie społeczności graczy. Dodatkowo oferuję pomoc w promocji – w przeszłości prowadziłam aktywny kanał na YouTube, co pozwoliło mi zdobyć doświadczenie w tworzeniu i publikowaniu materiałów promocyjnych. Zakres usług Fora internetowe (silniki IPS) Instalacja i konfiguracja: Instalacja forum na dostarczonym silniku. Pełna konfiguracja dostosowana do potrzeb klienta. Zabezpieczenie i optymalizacja: Zabezpieczenie forum przed atakami. Instalacja i konfiguracja wtyczek/pluginów. Tworzenie struktury forum: Dostosowanie działów tematycznych. Tworzenie rang i przypisywanie im uprawnień. Personalizacja i rozwój: Edycja stylu, wtyczek i aplikacji. (W przyszłości) Zakodowanie unikalnego stylu forum. Dodatkowe wsparcie: Gotowe regulaminy i tabele kar. Możliwość pełnienia roli Administratora Forum (do ustalenia). Serwery Discord Tworzenie i konfiguracja serwera od podstaw. Ustawienie ról, uprawnień i kanałów. Integracja botów automatyzujących moderację i statystyki. Personalizacja serwera zgodnie z wymaganiami. Reklama i promocja Tworzenie krótkich filmów promocyjnych na YouTube. Pomoc w montażu i publikacji materiałów. Promocja w social mediach. Projekty Na przestrzeni lat współpracowałam przy wielu projektach. Oto niektóre z nich: Glador-MT2, DiamondMT2, Cortium, Mexilia, ManderiaMT2, Pandora-MT2, CaracasMT2, Alnoria, Tiveria2, Lestia, KotletMT2, 4Death, ConcordiaMT2, iMetin, Zythos (Offline). Nie wszystkie projekty są aktywne, a lista może być niepełna – współpracowałam z wieloma społecznościami, w tym z konkurencyjnymi serwerami, oferując im swoją pomoc. Cennik usług Fora internetowe Wykonanie forum: 150 zł. Naprawa błędów (niezależnych ode mnie): 30 zł. Przejęcie forum po innym Administratorze: cena do ustalenia. Opieka nad forum (Administrator): 100 zł / 31 dni. Zapowiedzi i filmy promocyjne na YouTube Zapowiedź serwera: 50 zł. Film promocyjny na YouTube: 30 zł. Serwery Discord Stworzenie serwera Discord: Gratis przy zamówieniu forum (z wyłączeniem serwerów międzynarodowych – dopłata 100 zł). Koszt samego serwera: 100–200 zł (w zależności od wymagań). Warunki współpracy i płatności Nie realizuję zleceń na zasadzie "zapłacę po starcie projektu". Płatność z góry lub 50% przed rozpoczęciem zlecenia i 50% po jego zakończeniu. Metody płatności: przelew, BLIK, PayPal. Kontakt E-mail: ilujka000@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/ILuiYT Gadu-Gadu: 66492634 Discord: ILui#6687 Najlepiej kontaktować się przez e-mail, Discord lub Facebook – w przypadku wiadomości na forum odpowiedź może być opóźniona. Edytowane 19 Grudnia 202419 Gru przez ILui
Opublikowano 25 Czerwca 202425 Cze Autor 1 godzinę temu, Shar506 napisał(a): No byłoby dziwne gdybyś gorąco nie polecił oferty swojej dziewczyny. Jezeli moge prosić, żebyś nie robił mi offtopic w moim temacie. Chce tutaj jedynie widzieć opinie ludzi ktorzy mieli ze mna chociazby styczność, a nie twoje zbedne 5 groszy w strone Krzyśka, bo wiesz... dziwne ze nie poleciłby mnie skoro wspólpracowaliśmy ze soba za nim byliśmy razem.
Opublikowano 25 Czerwca 202425 Cze 2 godziny temu, Shar506 napisał(a): No byłoby dziwne gdybyś gorąco nie polecił oferty swojej dziewczyny. Byłoby dziwne, gdybyś nie dał głupiego komentarza, który nic nie wnosi, ani nie jest przemyślany ;> Edytowane 25 Czerwca 202425 Cze przez Krzysztof
Opublikowano 25 Czerwca 202425 Cze polecam, nie raz miałem fora kilka lat wstecz od Ilui i miałem wszystko co chciałem i nigdy problemu nie było 🙂
Opublikowano 18 Grudnia 202418 Gru Autor Ref, dosc spora aktualizacja tematu, ceny zminiejszone o polowe + mozliwa mala reklama na youtube.