Opublikowano 27 Czerwca 202427 Cze Cześć wszystkie, nareszcie zastrzyk gotówki 😛. Tak jak w temacie kupię sklepy offline, najlepiej stestowane i stabilne że wsparciem jeśli się da. Nie wymagam zbędnych featurow jak rendertarget ale dorzucone wony czy zdjęty limit yang były by miodzio 😛 Kontakt tutaj na forum 😛
Opublikowano 27 Czerwca 202427 Cze 10 godzin temu, Av3rneS napisał(a): Cześć wszystkie, nareszcie zastrzyk gotówki 😛. Tak jak w temacie kupię sklepy offline, najlepiej stestowane i stabilne że wsparciem jeśli się da. Nie wymagam zbędnych featurow jak rendertarget ale dorzucone wony czy zdjęty limit yang były by miodzio 😛 Kontakt tutaj na forum 😛 Tutaj masz piękne, eleganckie w pełni odbugowane i przetestowane sklepy @KoYGeR zaproponuj Panu swoje dzieło życia
Opublikowano 27 Czerwca 202427 Cze Autor 1 godzinę temu, Shar506 napisał(a): Tutaj masz piękne, eleganckie w pełni odbugowane i przetestowane sklepy @KoYGeR zaproponuj Panu swoje dzieło życia Myślałem o nim bo fajnie się prezentują sklepy i dużo dobrego o koygerze słyszałem ale pod względem tych sklepów to miałem przyjemność pisania z 2 posiadaczami ich i oboje totalnie odradzali zakupu ich właśnie przez bugi.
Opublikowano 27 Czerwca 202427 Cze 42 minuty temu, Av3rneS napisał(a): Myślałem o nim bo fajnie się prezentują sklepy i dużo dobrego o koygerze słyszałem ale pod względem tych sklepów to miałem przyjemność pisania z 2 posiadaczami ich i oboje totalnie odradzali zakupu ich właśnie przez bugi. Koyger i pobugowane systemy? Przestań. To jest majstersztyk. Wszystko śmiga jak ta lala 😄
Opublikowano 27 Czerwca 202427 Cze Autor Teraz, Shar506 napisał(a): Koyger i pobugowane systemy? Przestań. To jest majstersztyk. Wszystko śmiga jak ta lala 😄 No pod względem tych sklepów to krem de la krem xd
Opublikowano 28 Czerwca 202428 Cze 99% jakichkolwiek bugów to przez samo dodawanie tego do kodu bez jakiejkolwiek wiedzy.
Opublikowano 28 Czerwca 202428 Cze 6 godzin temu, mrvns napisał(a): Na necie latają pliki martysamy ze sklepami sonitexa Kwestia czy ta wersji to jest po fixach od sonitexa czy przed. Bo z tego co pisałem z typkiem od sidry to niezłe akcje tam się działy w pierwszych wersjach.
Opublikowano 28 Czerwca 202428 Cze 4 godziny temu, ARK napisał(a): Kwestia czy ta wersji to jest po fixach od sonitexa czy przed. Bo z tego co pisałem z typkiem od sidry to niezłe akcje tam się działy w pierwszych wersjach. przeciez to jest najnowsza wersja premium a ty gadasz o tych basic
Opublikowano 28 Czerwca 202428 Cze 2 godziny temu, Merhaba napisał(a): przeciez to jest najnowsza wersja premium a ty gadasz o tych basic No shit sherlocku XD caly czas gadam o premium nie o basic
Opublikowano 2 Lipca 20242 Lip W dniu 30.06.2024 o 01:45, Marchewa napisał(a): W życiu tego dobrze nie przeniesiesz 😅 po co przenosić?
Cześć wszystkie, nareszcie zastrzyk gotówki 😛.
Tak jak w temacie kupię sklepy offline, najlepiej stestowane i stabilne że wsparciem jeśli się da.
Nie wymagam zbędnych featurow jak rendertarget ale dorzucone wony czy zdjęty limit yang były by miodzio 😛
Kontakt tutaj na forum 😛