Opublikowano 2 Września 20232 l Cześć wszystkim! 🤘 👀 Jeśli śledzicie patche z oficjalnego serwera, to z pewnością wiecie, że w patchu 14.11 pojawiły się 6 nowych umiejętności dla klas Wojownika i Ninja. Myślę, że to doskonała okazja, aby także u nas wprowadzić tę nowość! Specjalnie dla was przygotowałem krótki poradnik, który pomoże w jej implementacji. 🛡️🗡️💡 Prezentacja umiejętności: 📂 Lokalizacja pliku: 'UserInterface -> locale_inc.h' ➕ Dodaj: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto 📂 Lokalizacja pliku: 'UserInterface -> PythonSkill.cpp' 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj: 📂 Lokalizacja pliku: 'UserInterface -> PythonAplicationModule.cpp' 🔍 Szukaj: ➕ Dodaj: 📂 Lokalizacja pliku: 'root -> PlayerSettingModule.py' 🔍 Szukaj: 🔄 Zamień: 🔍 Szukaj: 🔄 Zamień: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> skildesc.txt' ➕ Dodaj: 📂 Lokalizacja pliku: 'locale -> SkillTable.txt' ➕ Dodaj: Zapytanie SQL dla skill_proto (oficjalne wartości) Wola życia Krąg mieczy Wolno działająca trucizna Iskrzące uderzenie Zaktualizuj ikony umiejętności: Animacje i efekty z oficjalnego klienta gry:
Opublikowano 9 Lutego 20251 r A jeśli chciałbym 6 skill tylko u archera to mogę zrobić tak samo bez problemu jak wyżej dodając tylko zapytanie na ten jeden skill? Czy muszę inaczej to zrobić
Opublikowano 10 Lutego 20251 r Autor W dniu 9.02.2025 o 22:39, Drip-133 napisał(a): A jeśli chciałbym 6 skill tylko u archera to mogę zrobić tak samo bez problemu jak wyżej dodając tylko zapytanie na ten jeden skill? Czy muszę inaczej to zrobić Możesz tak zrobić.