Opublikowano 8 Stycznia8 Sty Mob Lag Fix który krąży po necie jest przystosowany pod DirectX8 lecz niestety są małe komplikacje kiedy są na DirectX9 Wrzucam poprawkę niżej pod 9. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 8 Stycznia8 Sty przez Azurri
Opublikowano 9 Stycznia9 Sty 3 godziny temu, ExoCarossa napisał(a): Są jeszcze jakieś tutki z poprawą lagów od ilości mobów itp? tym chyba dalo sie praktycznie calkowicie wyjebac lagi
Opublikowano 9 Stycznia9 Sty 6 godzin temu, Dex666 napisał(a): tym chyba dalo sie praktycznie calkowicie wyjebac lagi No chyba jednak nie xd
Opublikowano 9 Stycznia9 Sty 8 godzin temu, Dex666 napisał(a): tym chyba dalo sie praktycznie calkowicie wyjebac lagi Nie, dodałem u siebie i delikatnie poprawiła się optymalizacja ale to na tyle.
Opublikowano 9 Stycznia9 Sty 9 minut temu, ExoCarossa napisał(a): Nie, dodałem u siebie i delikatnie poprawiła się optymalizacja ale to na tyle. Bo to jest tylko do tekstu a nie obiektów efektów itd
Opublikowano 9 Stycznia9 Sty Godzinę temu, VASTO napisał(a): Bo to jest tylko do tekstu a nie obiektów efektów itd O to właśnie pytam, jest w necie gdzieś paczuszka na poprawę tego?
Opublikowano 9 Stycznia9 Sty 28 minut temu, ExoCarossa napisał(a): O to właśnie pytam, jest w necie gdzieś paczuszka na poprawę tego? Wszystko za darmo byście chcieli xd Darmozjady
Opublikowano 9 Stycznia9 Sty 7 godzin temu, ExoCarossa napisał(a): O to właśnie pytam, jest w necie gdzieś paczuszka na poprawę tego? Jak chcesz też sobie zniwelować lagi to sobie możesz na mobach edytować affecty które są przez moby nakładane mam na myśli omdlenie/otrucie/spowolnienie/kradzież pe itd, I albo sobie edytujesz normalnie w bazie na mobach i zmniejszasz ze np w jednej danej grupie mobów tylko jeden odtruwa a nie wszystkie lub w source jakiś limiter nadawania afektów od mobów, to też Ci powinno pomóc aby zmniejszyć opóźnienia, bo lurując spota i dajmy na to bijesz 150 potworów, każdy z nich naklada Ci po parę affectów na postać, które non stop usuwają się co x czasu i nakładają. Chyba 30s w przypadku otrucia i spowolnienia
Mob Lag Fix który krąży po necie jest przystosowany pod DirectX8 lecz niestety są małe komplikacje kiedy są na DirectX9
Wrzucam poprawkę niżej pod 9.
Edytowane przez Azurri