Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

☁️ getcloud.gg - Multihack & Fishbot z wbudowanym spooferem

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 24.05.2026 o 07:44, getcloud napisał(a):

po prostu przyszedłeś z farmazonem że 'doszły cie słuchy' i wyjaśniłem - materiał z monastyra będzie i to znacznie ciekawszy niż kilkusekundowy showcase dla niedowiarka w swoim czasie ;)

Moge w ciągu 5 sekund wyjaśnić twoje głupie pierdolenie, że to farmazon ;) ale okej, ty wiesz lepiej znawco, jak dla mnie scam i na Monastyr nei działa w takim razie - jeśli tak bardzo oburzyło cię zrobienie filmiku xD tyle ode mnie.

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• getcloud
    getcloud

Poprosiłem kilku klientów z którymi działam od długiego czasu o szczery feedback, nie każdy zna te forum stąd nowe konta - wydaje mi sie, że jest to logiczne. ss

• Trywialny
    Trywialny

Szczerze bardzo polecam, zaawansowany BOT, którego oczekiwałem. Tak nie jest dla wszystkich bo cena jest wysoka, ale też można łatwo to odrobić. Osobiście wykupiłem na 90 dni i na drugim lapku także u

Najbardziej pomocny post

• Trywialny
    Trywialny

Szczerze bardzo polecam, zaawansowany BOT, którego oczekiwałem. Tak nie jest dla wszystkich bo cena jest wysoka, ale też można łatwo to odrobić. Osobiście wykupiłem na 90 dni i na drugim lapku także u

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.05.2026 o 08:10, xAdr1an napisał(a):

Moge w ciągu 5 sekund wyjaśnić twoje głupie pierdolenie, że to farmazon ;) ale okej, ty wiesz lepiej znawco, jak dla mnie scam i na Monastyr nei działa w takim razie - jeśli tak bardzo oburzyło cię zrobienie filmiku xD tyle ode mnie.

W sensie mi to lata co jakiś random myśli bo i tak tego nie dostanie, nie mam żadnego interesu w tym. Cloud na monastyra jest tylko dla osób z dłuższą historią - spodziewałem sie bólu dupki osób z ekipy byteshielda że nie mogą przez to zrobić targeta ale od gościa który robi pixelbota bez żadnej wiedzy sie nie spodziewałem xD

śmigaj z tematu bo mi go zaśmiecasz swoim skill issue

Opublikowano
W dniu 24.05.2026 o 08:21, getcloud napisał(a):

W sensie mi to lata co jakiś random myśli bo i tak tego nie dostanie, nie mam żadnego interesu w tym. Cloud na monastyra jest tylko dla osób z dłuższą historią - spodziewałem sie bólu dupki osób z ekipy byteshielda że nie mogą przez to zrobić targeta ale od gościa który robi pixelbota bez żadnej wiedzy sie nie spodziewałem xD

śmigaj z tematu bo mi go zaśmiecasz swoim skill issue

Ale kim ty kurwa jesteś pecie by kogoś oceniać? Jesteś takim samym noname jak ja, w dodatku jeszcze mniej osób bo ma o tobie pojęcie xd jesteś zwykłym gównem i reklamujesz scam jeśli nie potrafisz udowodnić że coś działa ;) takie moje zdanie - mocna hipokryzja i egotop od Ciebie wali, współczuje rodzinie.
I no dobry masz tok myślenia - jak ktoś umie mniej to jest gorszy, jak można być takim zjebem życiowym XDD zrób coś na taką skalę C4US to możemy pogadać ;) bo obecnie to nawet od spodu nie pukasz.

nie polecam kupić, bo można się na syf nadziać ;) a czy działa to wam pokaże za X czasu XDD

Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.05.2026 o 08:31, xAdr1an napisał(a):

Ale kim ty kurwa jesteś pecie by kogoś oceniać? Jesteś takim samym noname jak ja, w dodatku jeszcze mniej osób bo ma o tobie pojęcie xd jesteś zwykłym gównem i reklamujesz scam jeśli nie potrafisz udowodnić że coś działa ;) takie moje zdanie - mocna hipokryzja i egotop od Ciebie wali, współczuje rodzinie.
I no dobry masz tok myślenia - jak ktoś umie mniej to jest gorszy, jak można być takim zjebem życiowym XDD zrób coś na taką skalę C4US to możemy pogadać ;) bo obecnie to nawet od spodu nie pukasz.

nie polecam kupić, bo można się na syf nadziać ;) a czy działa to wam pokaże za X czasu XDD

chyba leków nie wziąłeś albo masz jakiś kompleks, nie rozumiem dlaczego piszesz scam skoro jest wersja testowa cloud, śmiało można sobie przetestować przed zakupem

Opublikowano
  • Programista
W dniu 23.05.2026 o 14:08, TSoprano napisał(a):

Kiedy Monastyr? 🤫

Nie ma - ma nawet problem zeby przerobic fotke X D

obraz.pngobraz.png

Jaka gra takie cheaty xddd

@getcloud
btw. windows po hiszpańsku? "Paweł"
panie crez/mistale xdddd nawet ci sie ukryc nie udalo z tym