Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Dobra, a są jakieś sklepy offline do kupienia oprócz tych dracarys v5? Ikarusa marty nie kontynuuje ani nie sprzedaje. Są wgl. jakieś sklepy warte uwagi czy trzeba łatać ikarusy v2 alb opisać swoje?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, MilA napisał(a):Dobra, a są jakieś sklepy offline do kupienia oprócz tych dracarys v5? Ikarusa marty nie kontynuuje ani nie sprzedaje. Są wgl. jakieś sklepy warte uwagi czy trzeba łatać ikarusy v2 alb opisać swoje?Masz jeszcze daliego i clockyiego.Poza tym v2 sa git akurat, z tego co tez słyszałem to nawet te wycieki starych wersji tez daja rady, wiec do poprawki bedziesz mial rzeczy glownie które wyjda w praniu Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez ARK
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kurwa za niedlugo to bojno bedzie dac jakakolwiek opinie bo zaraz zleca sie osoby pokroju @theblabil i beda syczec o dowody a jak im ich nie dasz z dwojekiego powodu to ze problemem jestes XD. Ktos tu chyba zapomnial ze opinia nie wymaga dowodu xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Okej, @Spark jest złodziejem. Ale nie podam dowodów bo to moja opinia i obiecałem że nie będę tego publicznie pokazywał. Więc sorry, jesteś złodziejem ale bez dowodów :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, MilA napisał(a):Okej, @Spark jest złodziejem. Ale nie podam dowodów bo to moja opinia i obiecałem że nie będę tego publicznie pokazywał. Więc sorry, jesteś złodziejem ale bez dowodów :) Stupid but i like it xd
Opublikowano 24 minuty temu24 min. 1 godzinę temu, Spark napisał(a):Kurwa za niedlugo to bojno bedzie dac jakakolwiek opinie bo zaraz zleca sie osoby pokroju @theblabil i beda syczec o dowody a jak im ich nie dasz z dwojekiego powodu to ze problemem jestes XD. Ktos tu chyba zapomnial ze opinia nie wymaga dowodu xdDla mnie pytanie było jasne: Macie może namiary na jakieś sklepy offline do kupna i które są nadal wspierane? no i jak dyskusje mają schodzić na czyjeś opinie, to niech przywróci @Sevence czat 🤓
Opublikowano 10 minut temu10 min. 24 minuty temu, theblabil napisał(a):Dla mnie pytanie było jasne: Macie może namiary na jakieś sklepy offline do kupna i które są nadal wspierane? no i jak dyskusje mają schodzić na czyjeś opinie, to niech przywróci @Sevence czat 🤓W takich tematach to wiadomo ze wejda subiektywne opinie bo zawsze kogos cos ciekawic bedzie ciekawic, poza tym wyczulem lekka nutke zdesperowanego darmozjada w tobie jak @ARK nie chcial ci dac listy bugow jak na tacy xd
Opublikowano 10 minut temu10 min. 24 minuty temu, theblabil napisał(a):Dla mnie pytanie było jasne: Macie może namiary na jakieś sklepy offline do kupna i które są nadal wspierane? no i jak dyskusje mają schodzić na czyjeś opinie, to niech przywróci @Sevence czat 🤓Starego nie przywrócę już, ale nowy jest w drodze. A wracając do tematu to w zasadzie nie ma dużego wyboru. Raczej każdy szuka sprawdzonego w boju że tak powiem systemu. Nikt też nowemu nie zaufa nawet gdyby założyć że to niezawodny system to jednak używanie go na realnych projektach daje największy test.