Opublikowano Środa o 17:161 dn Panie @Sevence tak tylko dodam może i nie temat na to ale miałem kartę odpaloną z tym tematem i wszystkie nowe posty, które doszły miały timestamp "Opublikowano Teraz", cytaty miały poprawny timestamp dopiero F5 odświeżyło realne timestampy wpisów - taki mały szczegół
Opublikowano Środa o 17:231 dn W dniu 6.05.2026 o 17:12, Sevence napisał(a):No i się zaczęło... właśnie o tym pisałem. 🙃ale co się zaczęło? to tylko 1 burek na forum, który nigdy nie odpali serwera i jedynie może popłakać na forum jak ktoś nie da mu tego co on chce
Opublikowano Środa o 17:431 dn Autor W dniu 6.05.2026 o 14:02, ARK napisał(a):Masz jeszcze daliego i clockyiego.Poza tym v2 sa git akurat, z tego co tez słyszałem to nawet te wycieki starych wersji tez daja rady, wiec do poprawki bedziesz mial rzeczy glownie które wyjda w praniuDobra, bo odchodzimy od tematu totalnie. Zna ktoś jeszcze jakieś sklepu do zakupu czy to wszystko co jest na rynku?Jeżeli ma ktoś namiary dc/stronę albo coś to też może się podzielić. :)I tak, do zakupu a nie za darmo…
Opublikowano Środa o 17:521 dn W dniu 6.05.2026 o 17:43, MilA napisał(a):Dobra, bo odchodzimy od tematu totalnie. Zna ktoś jeszcze jakieś sklepu do zakupu czy to wszystko co jest na rynku?Jeżeli ma ktoś namiary dc/stronę albo coś to też może się podzielić. :)I tak, do zakupu a nie za darmo…DALI: dali16Clocky: .clocky10Jeszcze masz tutaj @KoYGeR, on tez sprzedaje sklepy offline Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez ARK
Opublikowano Środa o 17:551 dn https://dracarys.work/Offline Shop(P2P) - dracaryShttps://dracarys.work/Offline Shop V5 - dracaryShttps://sharegon.pl/services/record/24-dali-services/ https://sharegon.pl/services/record/11-gotowe-systemy/
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor W dniu 6.05.2026 o 17:52, ARK napisał(a):DALI: dali16Clocky: jak znajde to zedytuje odpowiedzJeszcze masz tutaj @KoYGeR, on tez sprzedaje sklepy offlineDo daliego pisalem i koygera tez.Ma ktos może namiar na clockyiego?Chcialbym zobaczyc wszystkich oferte i dzialanie i dopiero wybrac. 😅
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 20 godzin temu, MilA napisał(a):Do daliego pisalem i koygera tez.Ma ktos może namiar na clockyiego?Chcialbym zobaczyc wszystkich oferte i dzialanie i dopiero wybrac. 😅.clocky10, jeszcze mozesz napisac do sonitexa, dc: sonitex Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez ARK
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 20 godzin temu, MilA napisał(a):Okej, dziena. Sonitex nie akceptuje zaproszen.musisz go wylapac na jakims dcku, np metin2dev i pingnac zeby cie dodal
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 20 godzin temu, ARK napisał(a):.clocky10, jeszcze mozesz napisac do sonitexa, dc: sonitexsonitex nie wspiera już swoich systemów
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 20 godzin temu, Perserga napisał(a):sonitex nie wspiera już swoich systemówrok temu pisal ze nie ma czasu na metka i przekazał je ziomkowi owsapa do rozwijania temu thunderowi, ale gadalem z typem od sidry jakos pod koniec tamtego roku(a to jego staly klient byl) i ze podobno sonitex ma wrocic do rozwijania ich, wiec napsiac zawsze mozna Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez ARK
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor A takie sklepy ktoś kojarzy? To są jakieś przerobione ikarusy?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 18 godzin temu, MilA napisał(a):A takie sklepy ktoś kojarzy? To są jakieś przerobione ikarusy?to sa V2 ikarusy z lekkim editem ui
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 18 godzin temu, ARK napisał(a):rok temu pisal ze nie ma czasu na metka i przekazał je ziomkowi owsapa do rozwijania temu thunderowi, ale gadalem z typem od sidry jakos pod koniec tamtego roku(a to jego staly klient byl) i ze podobno sonitex ma wrocic do rozwijania ich, wiec napsiac zawsze moznata wiem o thunderze, jestem na dc stworzonym kiedys przez sonitexa, ale poki co tam jest cisza, a sonitex robi przy projekcie o nazwie arthion
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 17 godzin temu, Perserga napisał(a):ta wiem o thunderze, jestem na dc stworzonym kiedys przez sonitexa, ale poki co tam jest cisza, a sonitex robi przy projekcie o nazwie arthiona to tez widzialem tego serwera, wsm sie nawet nie zdziwie jak po tym serwerze może wrocic do zajmowania sie sklepami Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez ARK
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 17 godzin temu, ARK napisał(a):a to tez widzialem tego serwera, wsm sie nawet nie zdziwie jak po tym serwerze może wrocic do zajmowania sie sklepamipatrząc jak wcześniej robił to i tak max 1 update na rok xD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 14 godzin temu, Perserga napisał(a):patrząc jak wcześniej robił to i tak max 1 update na rok xDAle przynajmniej był aktywny więc support nie kulał xd, lepszy taki niż dracarys co potrafi ci dać niepełną paczkę i jeszcze ma problem do Ciebie że mu to wytknąłeś xd
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor 10 godzin temu, ARK napisał(a):Ale przynajmniej był aktywny więc support nie kulał xd, lepszy taki niż dracarys co potrafi ci dać niepełną paczkę i jeszcze ma problem do Ciebie że mu to wytknąłeś xdOoo, dobrze wiedzieć o tym dracarysie jak się zachowuje... 😁
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 godzin temu, MilA napisał(a):Ooo, dobrze wiedzieć o tym dracarysie jak się zachowuje... 😁Miałem z nim jedną przygodę, gdzie finalnie pełny system miałem do miesiąca czasu od zakupu bo koledze się nie kwapiło za jednym zamachem podrzucić wszystkich braków a ostatecznie skoczyło się za braku kontaktu z jego strony.Ale mówię od razu że on taki cały czas nie jest, u mnie jeden znajomy rok temu kupił event managera i dracarys się wzorowo zachwiał, jak czegoś brakowało albo z czymś był problem to odpisywał i podrzucał, także to wszystko raczej zależy od jego humorku xd Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez ARK
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, ARK napisał(a):Miałem z nim jedną przygodę, gdzie finalnie pełny system miałem do miesiąca czasu od zakupu bo koledze się nie kwapiło za jednym zamachem podrzucić wszystkich braków a ostatecznie skoczyło się za braku kontaktu z jego strony.Ale mówię od razu że on taki cały czas nie jest, u mnie jeden znajomy rok temu kupił event managera i dracarys się wzorowo zachwiał, jak czegoś brakowało albo z czymś był problem to odpisywał i podrzucał, także to wszystko raczej zależy od jego humorku xdKtoś tu na forum miał problem chyba właśnie z jego sklepami i render targetem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 godzin temu, ARK napisał(a):Ale przynajmniej był aktywny więc support nie kulał xd, lepszy taki niż dracarys co potrafi ci dać niepełną paczkę i jeszcze ma problem do Ciebie że mu to wytknąłeś xdsupport był w miare ok, ale i tak nie zapomnę jego lewego kolegi co sobie zrekrutował do pomocy i oferował usługi, który potem okradł innych ludzi
Opublikowano 51 minut temu51 min. 1 godzinę temu, ExoCarossa napisał(a):Ktoś tu na forum miał problem chyba właśnie z jego sklepami i render targetemPewnie braki ale źle dodał 1 godzinę temu, Perserga napisał(a):support był w miare ok, ale i tak nie zapomnę jego lewego kolegi co sobie zrekrutował do pomocy i oferował usługi, który potem okradł innych ludziA ja jak dantego wpuścił do siebie a potem src sonitexa sprzedawał na boku z jego systemami xd