Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Czy czat powinien wrócić na Sharegon?

Ankieta dotycząca czatu 24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy czat powinien wrócić?

• Tak, zdecydowanie
      95%
    • Nie, przecież każdy używa dc
      4%

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście że jestem za tym by chat powrócił. Bez niego gdy wchodzę na forum czuję pustkę, zawsze coś człowiek poczytał - czasami rzadko bo rzadko ale jednak podyskutował. Bez niego jak poprzednicy ma się wrażenie że forum nie żyje (albo ledwo dycha), ze względu na fakt iż na pierwszy rzut jest box z nowymi tematami które są o wiele rzadziej tworzone niż same posty, które mają przyznany niewielki box z boku.

Ogólnie może to nie miejsce na to, ale zastanowiłbym się nad "próbą" albo po prostu przemyśleniem by box z najnowszymi tematami zastąpić boxem z ostatnmi postami czy tam wpisami.

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Korzystając z forum przez kilka ostatnich dni jednak tego czatu trochę brakuje. Podczas gdy ten czat był, forum wydawało się żywsze, a więc jak dla mnie powinien on powrócić.

• To ja tu się produkuje najnowsze wpisy live, statystki live, najnowsze tematy live, reakcje, auto ładowane posty, a ten że martwe xd

• Tak! ciężko było znaleźć topic, żeby cie zaczepić, żebyś wrócił czat

Opublikowano

noway usuwać podstawową rzecz na forum, która była od początku i robienie teraz ankiety czy ma wrócić gdy to było w miarę jedyne aktywne miejsce tego forum od dłuższego czasu, nic tylko teraz oczekiwać powrotu chatu i dumnie ogłosić news'a, że tak jak chcieliśmy wrócił chat 😄

Opublikowano
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

Od kiedy czat to podstawowa funkcjonalność forum? 🤔

skoro coś jest od początku forum przez kilka lat to chyba jest podstawą, nie sądzisz?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Perserga napisał(a):

skoro coś jest od początku forum przez kilka lat to chyba jest podstawą, nie sądzisz?

To że wcześniej był nie oznacza że to podstawowa funkcjonalność forum. Opisałem już kilku krotnie dlaczego znikł i z jakiego powodu to pytanie, nie chce się powtarzać.

Opublikowano

To że wcześniej był nie oznacza że to podstawowa funkcjonalność forum. Opisałem już kilku krotnie dlaczego znikł i z jakiego powodu to pytanie, nie chce się powtarzać.

Nie oszukujmy się, chat był najbardziej aktywnym narzędziem tego forum już od długiego czasu więc tak był podstawą tego forum, bo z tego ludzie najchętniej korzystali, co ma do tego czemu znikł skoro jak może wrócić to po co ten cyrk z ankietą tylko po prostu go przywrócić? feedback znałeś już wcześniej, bo ludzie pytali o chat 🙄

Opublikowano
  • Autor

No właśnie czemu znikł na znaczenie, bo wraz z czatem znikły prawie wszystkie funkcjonalności. Dlaczego? Zmiana systemu do obsługi czasu rzeczywistego co wymagało przebudowy aplikacji, a korzystając z okazji odświeżyć je i ulepszyć więc większość z nich wróciła w nowej wersji. Nie inaczej miało być z czatem tylko to nieco większe przedsięwzięcie. Odnośnie czatu nigdy nie miałem pewności że powinien być. Raczej miałem dylematy patrząc jakie pytania się na nim pojawiają - takie które powinny zostać utworzone jaki pełno prawny wątek a nie pytanie na czacie. I ostatnio naszły mnie rozkminy czy jest sens go budować. Nie ma też co ukrywać że większość z was siedzi na DC i tam się komunikuje z innymi. Nie raz widziałem sytuację na forum aby przejść na dc.

Opublikowano

No właśnie czemu znikł na znaczenie, bo wraz z czatem znikły prawie wszystkie funkcjonalności. Dlaczego? Zmiana systemu do obsługi czasu rzeczywistego co wymagało przebudowy aplikacji, a korzystając z okazji odświeżyć je i ulepszyć więc większość z nich wróciła w nowej wersji. Nie inaczej miało być z czatem tylko to nieco większe przedsięwzięcie. Odnośnie czatu nigdy nie miałem pewności że powinien być. Raczej miałem dylematy patrząc jakie pytania się na nim pojawiają - takie które powinny zostać utworzone jaki pełno prawny wątek a nie pytanie na czacie. I ostatnio naszły mnie rozkminy czy jest sens go budować. Nie ma też co ukrywać że większość z was siedzi na DC i tam się komunikuje z innymi. Nie raz widziałem sytuację na forum aby przejść na dc.

Raczej to jest proste jeśli ktoś chce rozwiązanie problemu lub porozmawiać prywatnie to nie będzie tego ciągnął publicznie na chacie, dla ludzi siedzących tutaj nie ma znaczenia dlaczego znikł, cały ten temat jest bezsensu, bo skoro jest opcja przywrócenia chatu to raczej powinieneś go przywrócić skoro znałeś już wcześniej głos ludzi, dziwne masz te ruchy. Pamiętaj tutaj ludzi nie interesują kwestie techniczne forum co dlaczego tylko ma to działać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sevence napisał(a):

Ja wiem że ma działać i głównie to się liczy. Dla mnie jeszcze istotne jest że ma działać dobrze optymalnie, wydajnie. O przywracaniu nie ma mowy. O ile pojawi się czat to całkiem nowa wersja w momencie gdy będzie gotowa do wydania.

zwał jak zwał, czy to będzie stary chatbox czy nowy to dla użytkownika nie ma znaczenia, czat to czat i każdy raczej zrozumiał mój przekaz jak to przeczyta