Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć,

Pewnie wielu z was już słyszało pod koniec ubiegłego roku wyciekł projekt Aeldry dość popularnego serwera international. Paczka zawiera źródło gry, źródło binarki, pliki serwerowe, strukturę bazy, rozpakowanego i spakowanego klienta gry. Źródło jest mocno zmodyfikowane między do komunikacji jest wdrożony protobuf. Jednak może uda wam się coś ciekawego z nich zaczerpnąć. Paczka jest podzielona na kilka part.  

Pobieranie:

🔐 Ukryta Treść 🔐
🔐 Ukryta Treść 🔐
🔐 Ukryta Treść 🔐
🔐 Ukryta Treść 🔐

Prezentacja:

Spoiler

14.jpg13.jpg12.jpg11.jpg9.jpg6.jpg4.jpg3.gif2.jpg1.jpg

image.jpeg

Featured Replies

Opublikowano

Ma ktoś maszynke pod te pliki? 😄

Opublikowano

Prosze nie myl ludzi, owy source jest z 2020 roku a prezentacja z 2023

Opublikowano

ty.

Opublikowano

dziekuje

Opublikowano

dzięki obczaje

Opublikowano

tty

Opublikowano

ty

Opublikowano

dzięki

Opublikowano
  • Autor
W dniu 7.01.2024 o 05:22, savis napisał(a):

Prosze nie myl ludzi, owy source jest z 2020 roku a prezentacja z 2023

Zgadza się prezentacja jest z innej wersji, chciałem mniej więcej zobrazować serwer, a nie mogłem znaleźć tej starszej. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki potrzebuje cos z tego 

Opublikowano

dzięki, no to się pobawię 😄

Opublikowano

Dzięki

Opublikowano

Dzięki ❤️

Opublikowano

Dziękować

Opublikowano

thx very much

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Thanks

Opublikowano

dzięki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dziena

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tego wlasnie szukalem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki ❤️

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy to ma już wszystkie systemy ? Bo jeśli tak to na co ja się mecze z terenzo 2015 tyle dni 

Opublikowano
14 minut temu, Malinex2 napisał(a):

Czy to ma już wszystkie systemy ? Bo jeśli tak to na co ja się mecze z terenzo 2015 tyle dni 

Ty sie lepiej poducz cos na terenzo a nie pchasz sie na gotowce XD
Bo jak ty nawet nie wiesz gdzie sa syssery w plikach serwerowych to nie wróżę ci świetlanej przyszłości XD

Opublikowano
14 godzin temu, ARK napisał(a):

Ty sie lepiej poducz cos na terenzo a nie pchasz sie na gotowce XD
Bo jak ty nawet nie wiesz gdzie sa syssery w plikach serwerowych to nie wróżę ci świetlanej przyszłości XD

Nie robie niczego pod sprzedawanie , zalezy mi  ,abym mial sam fajna rozrywke z lat 2017-18 kiedy kończyłem gre .  Kilku znajomych napewno dołączy . Umiem grać w te gre ,ale nie jestem fachowcem w programowaniu . Jak kończyłem technikum w 2008 roku to pisaliśmy nadal w TurboPascalu:D więc o czym my teraz mówimy  . Każdy ma swojego konika w którym jest mocny . Dla Ciebie ogarnianie plików nie sprawia problemu , dla mnie skonstruować most nie stanowi problemu . Nie szufladkuj ludzi i nie wieszcz rychłej śmierci od razu z góry . Zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi ...

Opublikowano
5 godzin temu, Malinex2 napisał(a):

Nie robie niczego pod sprzedawanie , zalezy mi  ,abym mial sam fajna rozrywke z lat 2017-18 kiedy kończyłem gre .  Kilku znajomych napewno dołączy . Umiem grać w te gre ,ale nie jestem fachowcem w programowaniu . Jak kończyłem technikum w 2008 roku to pisaliśmy nadal w TurboPascalu:D więc o czym my teraz mówimy  . Każdy ma swojego konika w którym jest mocny . Dla Ciebie ogarnianie plików nie sprawia problemu , dla mnie skonstruować most nie stanowi problemu . Nie szufladkuj ludzi i nie wieszcz rychłej śmierci od razu z góry . Zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi ...

Bro. nie chodzi mi o to czy będziesz z tego serwer robił czy sprzedawał, po prostu ty wiedzy nie masz z tego zakresu i zamiast sie poduczyć cos więcej żebyś miał lżej na gotowcach to od razu skaczesz na gleboka wode a po co tracić czas na to i se ciśnienie bezsensownie podnosić, lepiej się poduczyć żeby w życiu się miało prościej, nic wiecej.

Edytowane przez ARK