Opublikowano 4 Stycznia 20241 r Cześć, Pewnie wielu z was już słyszało pod koniec ubiegłego roku wyciekł projekt Aeldry dość popularnego serwera international. Paczka zawiera źródło gry, źródło binarki, pliki serwerowe, strukturę bazy, rozpakowanego i spakowanego klienta gry. Źródło jest mocno zmodyfikowane między do komunikacji jest wdrożony protobuf. Jednak może uda wam się coś ciekawego z nich zaczerpnąć. Paczka jest podzielona na kilka part. Pobieranie: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Prezentacja: Spoiler
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Prosze nie myl ludzi, owy source jest z 2020 roku a prezentacja z 2023
Opublikowano 1 Lutego 20241 r Autor W dniu 7.01.2024 o 05:22, savis napisał(a): Prosze nie myl ludzi, owy source jest z 2020 roku a prezentacja z 2023 Zgadza się prezentacja jest z innej wersji, chciałem mniej więcej zobrazować serwer, a nie mogłem znaleźć tej starszej.
Opublikowano 30 Listopada 202430 Lis Czy to ma już wszystkie systemy ? Bo jeśli tak to na co ja się mecze z terenzo 2015 tyle dni
Opublikowano 30 Listopada 202430 Lis 14 minut temu, Malinex2 napisał(a): Czy to ma już wszystkie systemy ? Bo jeśli tak to na co ja się mecze z terenzo 2015 tyle dni Ty sie lepiej poducz cos na terenzo a nie pchasz sie na gotowce XD Bo jak ty nawet nie wiesz gdzie sa syssery w plikach serwerowych to nie wróżę ci świetlanej przyszłości XD
Opublikowano 1 Grudnia 20241 Gru 14 godzin temu, ARK napisał(a): Ty sie lepiej poducz cos na terenzo a nie pchasz sie na gotowce XD Bo jak ty nawet nie wiesz gdzie sa syssery w plikach serwerowych to nie wróżę ci świetlanej przyszłości XD Nie robie niczego pod sprzedawanie , zalezy mi ,abym mial sam fajna rozrywke z lat 2017-18 kiedy kończyłem gre . Kilku znajomych napewno dołączy . Umiem grać w te gre ,ale nie jestem fachowcem w programowaniu . Jak kończyłem technikum w 2008 roku to pisaliśmy nadal w TurboPascalu:D więc o czym my teraz mówimy . Każdy ma swojego konika w którym jest mocny . Dla Ciebie ogarnianie plików nie sprawia problemu , dla mnie skonstruować most nie stanowi problemu . Nie szufladkuj ludzi i nie wieszcz rychłej śmierci od razu z góry . Zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi ...