Opublikowano 4 Stycznia 20242 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cześć, Pewnie wielu z was już słyszało pod koniec ubiegłego roku wyciekł projekt Aeldry dość popularnego serwera international. Paczka zawiera źródło gry, źródło binarki, pliki serwerowe, strukturę bazy, rozpakowanego i spakowanego klienta gry. Źródło jest mocno zmodyfikowane między do komunikacji jest wdrożony protobuf. Jednak może uda wam się coś ciekawego z nich zaczerpnąć. Paczka jest podzielona na kilka part. Pobieranie: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto Prezentacja: Spoiler
Opublikowano 7 Stycznia 20242 l Prosze nie myl ludzi, owy source jest z 2020 roku a prezentacja z 2023
Opublikowano 1 Lutego 20242 l Autor W dniu 7.01.2024 o 04:22, savis napisał(a): Prosze nie myl ludzi, owy source jest z 2020 roku a prezentacja z 2023 Zgadza się prezentacja jest z innej wersji, chciałem mniej więcej zobrazować serwer, a nie mogłem znaleźć tej starszej.
Opublikowano 30 Listopada 20241 r Czy to ma już wszystkie systemy ? Bo jeśli tak to na co ja się mecze z terenzo 2015 tyle dni
Opublikowano 30 Listopada 20241 r W dniu 30.11.2024 o 20:28, Malinex2 napisał(a): Czy to ma już wszystkie systemy ? Bo jeśli tak to na co ja się mecze z terenzo 2015 tyle dni Ty sie lepiej poducz cos na terenzo a nie pchasz sie na gotowce XD Bo jak ty nawet nie wiesz gdzie sa syssery w plikach serwerowych to nie wróżę ci świetlanej przyszłości XD
Opublikowano 1 Grudnia 20241 r W dniu 30.11.2024 o 20:43, ARK napisał(a): Ty sie lepiej poducz cos na terenzo a nie pchasz sie na gotowce XD Bo jak ty nawet nie wiesz gdzie sa syssery w plikach serwerowych to nie wróżę ci świetlanej przyszłości XD Nie robie niczego pod sprzedawanie , zalezy mi ,abym mial sam fajna rozrywke z lat 2017-18 kiedy kończyłem gre . Kilku znajomych napewno dołączy . Umiem grać w te gre ,ale nie jestem fachowcem w programowaniu . Jak kończyłem technikum w 2008 roku to pisaliśmy nadal w TurboPascalu:D więc o czym my teraz mówimy . Każdy ma swojego konika w którym jest mocny . Dla Ciebie ogarnianie plików nie sprawia problemu , dla mnie skonstruować most nie stanowi problemu . Nie szufladkuj ludzi i nie wieszcz rychłej śmierci od razu z góry . Zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi ...
Opublikowano 1 Grudnia 20241 r W dniu 1.12.2024 o 10:52, Malinex2 napisał(a): Nie robie niczego pod sprzedawanie , zalezy mi ,abym mial sam fajna rozrywke z lat 2017-18 kiedy kończyłem gre . Kilku znajomych napewno dołączy . Umiem grać w te gre ,ale nie jestem fachowcem w programowaniu . Jak kończyłem technikum w 2008 roku to pisaliśmy nadal w TurboPascalu:D więc o czym my teraz mówimy . Każdy ma swojego konika w którym jest mocny . Dla Ciebie ogarnianie plików nie sprawia problemu , dla mnie skonstruować most nie stanowi problemu . Nie szufladkuj ludzi i nie wieszcz rychłej śmierci od razu z góry . Zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi ... Bro. nie chodzi mi o to czy będziesz z tego serwer robił czy sprzedawał, po prostu ty wiedzy nie masz z tego zakresu i zamiast sie poduczyć cos więcej żebyś miał lżej na gotowcach to od razu skaczesz na gleboka wode a po co tracić czas na to i se ciśnienie bezsensownie podnosić, lepiej się poduczyć żeby w życiu się miało prościej, nic wiecej. Edytowane 1 Grudnia 20241 r przez ARK