Skocz do zawartości

Dołącz do społeczności Sharegon

Odkryj świat technologii, gier i programowania w Sharegon.pl 🚀

Czy jesteś pasjonatem nowych technologii, zapalonym graczem, czy aspirującym programistą? Nasza społeczność jest miejscem dla Ciebie! Tutaj możesz dzielić się swoimi pomysłami, uczestniczyć w ekscytujących dyskusjach i uczyć się od ekspertów w dziedzinie. Zdobywaj osiągnięcia, buduj swoją reputację i rywalizuj z innymi entuzjastami.

Twoja wiedza i umiejętności mogą wzbogacić naszą społeczność. Stań się częścią Sharegon! 🧩🌐

header

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Malinex2 napisał(a):

Nie robie niczego pod sprzedawanie , zalezy mi  ,abym mial sam fajna rozrywke z lat 2017-18 kiedy kończyłem gre .  Kilku znajomych napewno dołączy . Umiem grać w te gre ,ale nie jestem fachowcem w programowaniu . Jak kończyłem technikum w 2008 roku to pisaliśmy nadal w TurboPascalu:D więc o czym my teraz mówimy  . Każdy ma swojego konika w którym jest mocny . Dla Ciebie ogarnianie plików nie sprawia problemu , dla mnie skonstruować most nie stanowi problemu . Nie szufladkuj ludzi i nie wieszcz rychłej śmierci od razu z góry . Zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi ...

Bro. nie chodzi mi o to czy będziesz z tego serwer robił czy sprzedawał, po prostu ty wiedzy nie masz z tego zakresu i zamiast sie poduczyć cos więcej żebyś miał lżej na gotowcach to od razu skaczesz na gleboka wode a po co tracić czas na to i se ciśnienie bezsensownie podnosić, lepiej się poduczyć żeby w życiu się miało prościej, nic wiecej.

Edytowane przez ARK
https://sharegon.pl/topic/402-aeldra/page/2/#findComment-9657

W dniu 1.12.2024 o 15:33, ARK napisał(a):

Bro. nie chodzi mi o to czy będziesz z tego serwer robił czy sprzedawał, po prostu ty wiedzy nie masz z tego zakresu i zamiast sie poduczyć cos więcej żebyś miał lżej na gotowcach to od razu skaczesz na gleboka wode a po co tracić czas na to i se ciśnienie bezsensownie podnosić, lepiej się poduczyć żeby w życiu się miało prościej, nic wiecej.

Nie przywiązuje po prostu uwagi do rzeczy nie materialnych . Nie chce też uczyć się tego zbytnio  , bo wiem , że i tak do zostawie z braku czasu kiedyś  . Na co dzień zajmuje się totalnie czym innym  , a to tylko z tęsknoty za starym metinem i na prośbę paru znajomych . Totalnie nie mam czasu do tego przysiąść na poważnie , żeby puszyć się w internecie jaki to nie super serwer zrobiłem .  Jako laik potrzebuje znacznie więcej czasu na edycje swojego serwera  , którego po prostu nie mam , dlatego szukam dróg na skróty . Stąd moje pytanie wyżej . Myślę , że dość już odbiegliśmy od tematu posta i nie chce mi się tłumaczyć powodów mojego pytania , a w pierś bił się nie będę bo i po co 

https://sharegon.pl/topic/402-aeldra/page/2/#findComment-9715