Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć,

Pewnie wielu z was już słyszało pod koniec ubiegłego roku wyciekł projekt Aeldry dość popularnego serwera international. Paczka zawiera źródło gry, źródło binarki, pliki serwerowe, strukturę bazy, rozpakowanego i spakowanego klienta gry. Źródło jest mocno zmodyfikowane między do komunikacji jest wdrożony protobuf. Jednak może uda wam się coś ciekawego z nich zaczerpnąć. Paczka jest podzielona na kilka part.  

Pobieranie:

🔐 Ukryta Treść 🔐
🔐 Ukryta Treść 🔐
🔐 Ukryta Treść 🔐
🔐 Ukryta Treść 🔐

Prezentacja:

Spoiler

14.jpg13.jpg12.jpg11.jpg9.jpg6.jpg4.jpg3.gif2.jpg1.jpg

image.jpeg

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 1.12.2024 o 15:33, ARK napisał(a):

Bro. nie chodzi mi o to czy będziesz z tego serwer robił czy sprzedawał, po prostu ty wiedzy nie masz z tego zakresu i zamiast sie poduczyć cos więcej żebyś miał lżej na gotowcach to od razu skaczesz na gleboka wode a po co tracić czas na to i se ciśnienie bezsensownie podnosić, lepiej się poduczyć żeby w życiu się miało prościej, nic wiecej.

Nie przywiązuje po prostu uwagi do rzeczy nie materialnych . Nie chce też uczyć się tego zbytnio  , bo wiem , że i tak do zostawie z braku czasu kiedyś  . Na co dzień zajmuje się totalnie czym innym  , a to tylko z tęsknoty za starym metinem i na prośbę paru znajomych . Totalnie nie mam czasu do tego przysiąść na poważnie , żeby puszyć się w internecie jaki to nie super serwer zrobiłem .  Jako laik potrzebuje znacznie więcej czasu na edycje swojego serwera  , którego po prostu nie mam , dlatego szukam dróg na skróty . Stąd moje pytanie wyżej . Myślę , że dość już odbiegliśmy od tematu posta i nie chce mi się tłumaczyć powodów mojego pytania , a w pierś bił się nie będę bo i po co