Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzymajcie tutaj cały zestaw Cortiuma z roku 2019, prezentacja serwera wisi na pewnym starym forum. 🙂 Paczka: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Packer: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 7 Stycznia 20241 r przez Zwierzak
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Autor Do tematu zamieściłem packer klienta którego zapomniałem dodać do paczki.
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Autor Teraz, ExoCarossa napisał(a): To co, idziemy robic wojne gildii TECHNIKUF metin2 😄 Maszino jest? Maszynka 9.2 jest w paczce, wgrywasz tylko pliki,src i Voila
Opublikowano 9 Stycznia 20241 r Dziękuję, dopiero pobieram paczka jest z src serwera i klienta? Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 20241 r przez Nietykalny
Opublikowano 9 Stycznia 20241 r Autor 13 minut temu, Nietykalny napisał(a): Dziękuję, dopiero pobieram paczka jest z src serwera i klienta? Pozdrawiam Pliki/Maszynka na którą można wrzucić pliki/src bin/src serwer/paker itd
Opublikowano 9 Stycznia 20241 r W dniu 7.01.2024 o 18:29, Chcesz napisał(a): I teraz canzasy i bosmany odpala cortium s40 na tych plikach 😄 Martw się parówo o siebie. Nie potrzebuję tak starych plików. Już na nich swoje zarobiłem na serwerze i z sprzedaży ich xd Pliki i src stare nic ciekawego
Opublikowano 9 Stycznia 20241 r Nie zarobiłeś na tych plikach tylko nakradłeś na tych plikach. Na każdym forum cisną Cię od złodzieji. Na każdym możliwym forum i discordzie jesteś wyzywany od złodzieji
Opublikowano 13 Stycznia 20241 r W dniu 9.01.2024 o 21:55, Chcesz napisał(a): Nie zarobiłeś na tych plikach tylko nakradłeś na tych plikach. Na każdym forum cisną Cię od złodzieji. Na każdym możliwym forum i discordzie jesteś wyzywany od złodzieji Tak tak 😅😂 Powtarzaj bajeczkę którą usłyszałeś dalej błaźnie.
Opublikowano 14 Stycznia 20241 r 8 godzin temu, cannzas napisał(a): Tak tak 😅😂 Powtarzaj bajeczkę którą usłyszałeś dalej błaźnie. Yep. Wystarczy wpisać w Google Metin2 canzas i dowody mówią same za siebie 😄 taka se bajeczkę wymyśliłem
Opublikowano 21 Stycznia 20241 r W dniu 9.01.2024 o 21:47, cannzas napisał(a): Już na nich swoje zarobiłem na serwerze i z sprzedaży ich xd No czego innego można było się spodziewać xd Source jest dość stare więc jeśli ktoś chce na tym startować to niech przejrzy nowsze listy z fixami
Trzymajcie tutaj cały zestaw Cortiuma z roku 2019, prezentacja serwera wisi na pewnym starym forum. 🙂
Paczka:
Packer:
Edytowane przez Zwierzak