Opublikowano 7 Stycznia 20242 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzymajcie tutaj cały zestaw Cortiuma z roku 2019, prezentacja serwera wisi na pewnym starym forum. 🙂 Paczka: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto Packer:
Opublikowano 7 Stycznia 20242 l Autor Do tematu zamieściłem packer klienta którego zapomniałem dodać do paczki.
Opublikowano 7 Stycznia 20242 l Autor W dniu 7.01.2024 o 18:08, ExoCarossa napisał(a): To co, idziemy robic wojne gildii TECHNIKUF metin2 😄 Maszino jest? Maszynka 9.2 jest w paczce, wgrywasz tylko pliki,src i Voila
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Dziękuję, dopiero pobieram paczka jest z src serwera i klienta? Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 20242 l przez Nietykalny
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Autor W dniu 9.01.2024 o 13:37, Nietykalny napisał(a): Dziękuję, dopiero pobieram paczka jest z src serwera i klienta? Pozdrawiam Pliki/Maszynka na którą można wrzucić pliki/src bin/src serwer/paker itd
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l W dniu 7.01.2024 o 17:29, Chcesz napisał(a): I teraz canzasy i bosmany odpala cortium s40 na tych plikach 😄 Martw się parówo o siebie. Nie potrzebuję tak starych plików. Już na nich swoje zarobiłem na serwerze i z sprzedaży ich xd Pliki i src stare nic ciekawego
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Nie zarobiłeś na tych plikach tylko nakradłeś na tych plikach. Na każdym forum cisną Cię od złodzieji. Na każdym możliwym forum i discordzie jesteś wyzywany od złodzieji
Opublikowano 13 Stycznia 20242 l W dniu 9.01.2024 o 20:55, Chcesz napisał(a): Nie zarobiłeś na tych plikach tylko nakradłeś na tych plikach. Na każdym forum cisną Cię od złodzieji. Na każdym możliwym forum i discordzie jesteś wyzywany od złodzieji Tak tak 😅😂 Powtarzaj bajeczkę którą usłyszałeś dalej błaźnie.
Opublikowano 14 Stycznia 20242 l W dniu 13.01.2024 o 23:43, cannzas napisał(a): Tak tak 😅😂 Powtarzaj bajeczkę którą usłyszałeś dalej błaźnie. Yep. Wystarczy wpisać w Google Metin2 canzas i dowody mówią same za siebie 😄 taka se bajeczkę wymyśliłem
Opublikowano 21 Stycznia 20242 l W dniu 9.01.2024 o 20:47, cannzas napisał(a): Już na nich swoje zarobiłem na serwerze i z sprzedaży ich xd No czego innego można było się spodziewać xd Source jest dość stare więc jeśli ktoś chce na tym startować to niech przejrzy nowsze listy z fixami