Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzymajcie tutaj cały zestaw Cortiuma z roku 2019, prezentacja serwera wisi na pewnym starym forum. 🙂 Paczka: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Packer: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 7 Stycznia 20241 r przez Zwierzak
Opublikowano 7 Maja 20247 Maj tutaj w kliencie tylko ip zmieniamy serverinfo pakujemy i tyle z klienta ? bo kurde serwer działa, all odpalone nie widać błędów, a klient coś nie łączy
Opublikowano 7 Maja 20247 Maj @RoshiO ile dobrze pamiętam to adres serwera ustawiasz w intrologin, a nie w serwerinfo.
Opublikowano 7 Maja 20247 Maj 3 minuty temu, Sevence napisał(a): @RoshiO ile dobrze pamiętam to adres serwera ustawiasz w intrologin, a nie w serwerinfo. Fakt, dziękować
Opublikowano 30 Maja 202430 Maj Ktoś miał pliki w swoich rękach ? Nwm jaki problem jest ale mapy/ postać po czasie wywala gdy się teleportuje na byle jaką mapę
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie W dniu 9.01.2024 o 18:39, Nietykalny napisał(a): Zbudowałem game db oraz klienta i działa: Mógłbyś mi pomóc moje dsc foxtors
Opublikowano 12 Października 202412 Paź Witam! Pomoze mi ktos to odpalic? Wytlumaczyc, wszystko robie jak z terenzo a nie dziala ;/
Opublikowano 12 Października 202412 Paź 40 minut temu, Bum3k napisał(a): Witam! Pomoze mi ktos to odpalic? Wytlumaczyc, wszystko robie jak z terenzo a nie dziala ;/ Nie. Bo potem odpalisz Cortium s40
Opublikowano 12 Października 202412 Paź Z bratem chce pobiegac dla zabawy. /etc/rc.conf not found dlaczego? Na terenzo 2024 tez blad podczas polaczenia z serwerem.
Opublikowano 12 Października 202412 Paź 40 minut temu, Shar506 napisał(a): Nie. Bo potem odpalisz Cortium s40 Nawet na Pw wytlumaczyc bo nie chce mi sie grac na niczym co w tym momencie stoi na rynku.
Opublikowano 7 Grudnia 20247 Gru Dlaczego jak chce zmienić ip w cliencie usuwa mi roota i nie chce się odpalić client?
Opublikowano 8 Grudnia 20248 Gru Jest gdzieś może poradnik jak postawić serwer na tych plikach? Bawiłem się wcześniej na bazując na poradnikach Paszki ale tutaj w tych plikach wszystko wygląda calkiem inaczej i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Co robić w jakiej kolejności 😞
Opublikowano 8 Grudnia 20248 Gru 23 minuty temu, Largo napisał(a): Jest gdzieś może poradnik jak postawić serwer na tych plikach? Bawiłem się wcześniej na bazując na poradnikach Paszki ale tutaj w tych plikach wszystko wygląda calkiem inaczej i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Co robić w jakiej kolejności 😞 Wrzucasz .tgz do głównego folderu ( / ), wpisujesz tar xvf Cortium_2019.tgz (chyba, że archiwum nazywa sie inaczej to inna nazwa), restartujesz mysql i odpalasz.
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty Siemanko, ma ktoś może VHD z dhcp z tymi plikami? na tym vhd załaczonym zrobiłem dhcp jednak nie mogę połaczyć się przez SFTP ;/ btw passy do vkmi root -> 123456
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty 2 godziny temu, Robotek napisał(a): Siemanko, ma ktoś może VHD z dhcp z tymi plikami? na tym vhd załaczonym zrobiłem dhcp jednak nie mogę połaczyć się przez SFTP ;/ btw passy do vkmi root -> 123456 root password do bazy takie same dane https://mega.nz/file/lwIGQRRD#Ree08cdVG2MkcM5q_-s0qQz-6JJD1OzHyOiaZupYLao Edytowane 4 Stycznia4 Sty przez ARK
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty To samo miałem na czystym VHD, serwer nie startuje, CHMOD -R 777 . w folderze /usr/home/mt2 też próbowałem i nie pomaga // plik game -> HxD i wyszukanie adresu - ja akurat miałem początek 10. który był zablokowany jako prywatny adres 🙂 tera tylko MySQL Workbench i można potestować 😄 BTW skoro i tak was tu pinguje, ma ktoś tutka jak przygotować sobie czyste FreeBSD pod serwer metina? hamachi troche słąbo ale jakbym vpsa za 2 dychy gdzieś schaczył to fajnie z ziomkami można popykać ale jakoś to trzeba tam ustawić 😉 Edytowane 4 Stycznia4 Sty przez Robotek
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty 9 godzin temu, Robotek napisał(a): To samo miałem na czystym VHD, serwer nie startuje, CHMOD -R 777 . w folderze /usr/home/mt2 też próbowałem i nie pomaga // plik game -> HxD i wyszukanie adresu - ja akurat miałem początek 10. który był zablokowany jako prywatny adres 🙂 tera tylko MySQL Workbench i można potestować 😄 BTW skoro i tak was tu pinguje, ma ktoś tutka jak przygotować sobie czyste FreeBSD pod serwer metina? hamachi troche słąbo ale jakbym vpsa za 2 dychy gdzieś schaczył to fajnie z ziomkami można popykać ale jakoś to trzeba tam ustawić 😉 Masz pliki syserr w kanałach, sprawdź co tam się dzieje. te pliki są tak zrobione, że bez większych problemów uruchomią się wszędzie.
Trzymajcie tutaj cały zestaw Cortiuma z roku 2019, prezentacja serwera wisi na pewnym starym forum. 🙂
Paczka:
Packer:
Edytowane przez Zwierzak