Skocz do zawartości

Cortium.pl - Klient//Pliki serwerowe//Source GAME ORAZ DB//Baza ( WERSJA 2019 )

Featured Replies

Opublikowano

tutaj w kliencie tylko ip zmieniamy serverinfo pakujemy i tyle z klienta ? bo kurde serwer działa, all odpalone nie widać błędów, a klient coś nie łączy

Opublikowano

@RoshiO ile dobrze pamiętam to adres serwera ustawiasz w intrologin, a nie w serwerinfo.

Opublikowano
3 minuty temu, Sevence napisał(a):

@RoshiO ile dobrze pamiętam to adres serwera ustawiasz w intrologin, a nie w serwerinfo.

Fakt, dziękować 

Opublikowano

dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzkl

Opublikowano

❤️

Opublikowano

Ktoś miał pliki w swoich rękach ? Nwm jaki problem jest ale mapy/ postać po czasie wywala gdy się teleportuje na byle jaką mapę

Opublikowano

jaka wersja vs 2013 czy 2015?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 9.01.2024 o 18:39, Nietykalny napisał(a):

Zbudowałem game db oraz klienta i działa:

00cortium.png.10c70619072a6437cef61d8644f13384.png

Mógłbyś mi pomóc moje dsc foxtors

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam! Pomoze mi ktos to odpalic? Wytlumaczyc, wszystko robie jak z terenzo a nie dziala ;/

Opublikowano
40 minut temu, Bum3k napisał(a):

Witam! Pomoze mi ktos to odpalic? Wytlumaczyc, wszystko robie jak z terenzo a nie dziala ;/

Nie. Bo potem odpalisz Cortium s40

Opublikowano

Z bratem chce pobiegac dla zabawy. /etc/rc.conf not found dlaczego? Na terenzo 2024 tez blad podczas polaczenia z serwerem.

Opublikowano
40 minut temu, Shar506 napisał(a):

Nie. Bo potem odpalisz Cortium s40

Nawet na Pw wytlumaczyc bo nie chce mi sie grac na niczym co w tym momencie stoi na rynku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dlaczego jak chce zmienić ip w cliencie usuwa mi roota i nie chce się odpalić client?

Opublikowano

Jest gdzieś może poradnik jak postawić serwer na tych plikach? Bawiłem się wcześniej na bazując na poradnikach Paszki ale tutaj w tych plikach wszystko wygląda calkiem inaczej i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Co robić w jakiej kolejności 😞

Opublikowano
23 minuty temu, Largo napisał(a):

Jest gdzieś może poradnik jak postawić serwer na tych plikach? Bawiłem się wcześniej na bazując na poradnikach Paszki ale tutaj w tych plikach wszystko wygląda calkiem inaczej i nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Co robić w jakiej kolejności 😞

Wrzucasz .tgz do głównego folderu ( / ), wpisujesz tar xvf Cortium_2019.tgz (chyba, że archiwum nazywa sie inaczej to inna nazwa), restartujesz mysql i odpalasz.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko, ma ktoś może VHD z dhcp z tymi plikami?
na tym vhd załaczonym zrobiłem dhcp jednak nie mogę połaczyć się przez SFTP ;/ 
btw passy do vkmi root -> 123456

Opublikowano
2 godziny temu, Robotek napisał(a):

Siemanko, ma ktoś może VHD z dhcp z tymi plikami?
na tym vhd załaczonym zrobiłem dhcp jednak nie mogę połaczyć się przez SFTP ;/ 
btw passy do vkmi root -> 123456

root
password

do bazy takie same dane 

https://mega.nz/file/lwIGQRRD#Ree08cdVG2MkcM5q_-s0qQz-6JJD1OzHyOiaZupYLao

Edytowane przez ARK

Opublikowano

image.png.e776c0cef09a1d74e6b1f52ec3a40529.png
To samo miałem na czystym VHD, serwer nie startuje, CHMOD -R 777 .  w folderze /usr/home/mt2 też próbowałem i nie pomaga

// plik game -> HxD i wyszukanie adresu - ja akurat miałem początek 10. który był zablokowany jako prywatny adres 🙂
tera tylko MySQL Workbench i można potestować 😄

BTW skoro i tak was tu pinguje, ma ktoś tutka jak przygotować sobie czyste FreeBSD pod serwer metina? hamachi troche słąbo ale jakbym vpsa za 2 dychy gdzieś schaczył to fajnie z ziomkami można popykać ale jakoś to trzeba tam ustawić 😉

Edytowane przez Robotek

Opublikowano
9 godzin temu, Robotek napisał(a):

image.png.e776c0cef09a1d74e6b1f52ec3a40529.png
To samo miałem na czystym VHD, serwer nie startuje, CHMOD -R 777 .  w folderze /usr/home/mt2 też próbowałem i nie pomaga

// plik game -> HxD i wyszukanie adresu - ja akurat miałem początek 10. który był zablokowany jako prywatny adres 🙂
tera tylko MySQL Workbench i można potestować 😄

BTW skoro i tak was tu pinguje, ma ktoś tutka jak przygotować sobie czyste FreeBSD pod serwer metina? hamachi troche słąbo ale jakbym vpsa za 2 dychy gdzieś schaczył to fajnie z ziomkami można popykać ale jakoś to trzeba tam ustawić 😉

Masz pliki syserr w kanałach, sprawdź co tam się dzieje. te pliki są tak zrobione, że bez większych problemów uruchomią się wszędzie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jaki Visual pod te binke pomoże ktoś ?