Opublikowano 23 Listopada 202523 Lis W dniu 23.11.2025 o 16:26, Zenith napisał(a):5 dolarów na miesiąc? Trzeba brać póki nie podniesie ceny5 Euro :D
Opublikowano 23 Listopada 202523 Lis Nie wiem jak teraz, ale kieddy testowałem Go z rok temu to był bardzo skuteczny, także 5 euro to super cena :)
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis W dniu 30.11.2025 o 21:09, maxwarka napisał(a):sprawdzamy :) !Pierw 5 ojro szykuj maleńki
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis W dniu 30.11.2025 o 21:12, Sevence napisał(a):Pierw 5 ojro szykuj maleńkisymboliczna 5, należy się autorowi
Opublikowano 4 Grudnia 20254 Gru Nie działa po wstrzyknięciu wyskakuje błąd Socket Error,closing. i wyłącza clienta
Opublikowano 4 Grudnia 20254 Gru W dniu 4.12.2025 o 20:03, patrickwhz napisał(a):Nie działa po wstrzyknięciu wyskakuje błąd Socket Error,closing. i wyłącza clientaMusisz wejść na stronę i kupić wersje premium ta co jest tu już nie działa.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut moze ktos krok po kroku pomoc mi to ogarnąć bo cos robie źle i nie działa :(
Opublikowano 22 Lutego22 Lut W dniu 22.02.2026 o 14:50, michalmalutki napisał(a):moze ktos krok po kroku pomoc mi to ogarnąć bo cos robie źle i nie działa :(Cheat jest obecnei dostępny tylko w wersji płatnej https://www.mobware.xyz/ najlepiej wejśc do nich na discorda i dopytać, czy obecnie działa. Ta wersja, które jest tu za free już jest nieaktualna i nie działa.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut W dniu 22.02.2026 o 14:56, michalmalutki napisał(a):aha ...... to ja kupiłem premium zeby to pobrac a to nie działaTo nie jest nasze rozwiązanie. Cheat był tu opublikowany gdy był dostępny w wersji darmowej. Nie musiałeś nic kupować, aby go pobrać - wystarczyło kliknąć z reakcję przy poście. Możesz złożyć reklamację i otrzymasz zwrot.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut okej nie chce zwrotu tylko instrukcji jak to pobrać skąd i jak zainstalowac zeby działało :) pomozesz ?
Opublikowano 22 Lutego22 Lut W dniu 22.02.2026 o 14:59, michalmalutki napisał(a):okej nie chce zwrotu tylko instrukcji jak to pobrać skąd i jak zainstalowac zeby działało :) pomozesz ?Tu masz oficjalną stronę cheata: https://www.mobware.xyz/Tu masz oficjalny discord cheata: https://discord.gg/TdPv2TauKNMusisz na tej stronie założyć konto i kupić subskrybcję miesięcznią, która kosztuje 5 dolarów na 30 dni.Jednak pierwsze najlepiej wejdź tam na discorda i zapytaj, czy cheat aktualnie działa, bo co jakiś czas gameforge wydaje poprawki i może byc chwilowo niedostępny. Tam znajdziesz informacje szczegółowe. Publikowaliśmy tu rozwiązanie tego cheata, gdy był w wersji darmowej. Zrobił to jeden z użytkowników (każdy może wrzucić cheata do działu z cheatami).
Opublikowano 12 Marca12 Mar niestety probowalem chyba z 10 razy za kazdym razem wywala klienta 2s po zinjectowaniu.. pobralem nawet ten dodatkowy plik nic nie pomoglo
Opublikowano 12 Marca12 Mar W dniu 12.03.2026 o 06:14, laveq napisał(a):niestety probowalem chyba z 10 razy za kazdym razem wywala klienta 2s po zinjectowaniu.. pobralem nawet ten dodatkowy plik nic nie pomogloPrzeczytaj powyższy post.
Opublikowano 14 Marca14 Mar W dniu 30.03.2024 o 04:29, mariuszzoro123 napisał(a):thx bratkuJak pobrać
Opublikowano 14 Marca14 Mar W dniu 14.03.2026 o 10:46, JDXD napisał(a):@Sevence a da sie kupić licencje nie za krypto ktoś odsprzedaje czy nie?Nie wiem, raczej najlepiej kupić licencje bezpośrednio od twórcy bo to pewnie w jakiś sposób jest polączone. Nie korzystam z tego rozwiązania opublikowany tu został tylko post w celach informacyjnych, że istnieje taki bot i odnośniki do twórca i jego społeczności na discord. Kiedyś miał darmową wersję i była tu publikowana na bieżąco, ale od pewnego momentu autor stwierdził, że już nie będzie publikował darmowej i będzie dostępna tylko płatna.