Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie lepiej jakis vps za 30zl? W następnym tygodniu mogę Ci uruchomić martysame co wrzuciłem na forum albo co tam będziesz chciał
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Rowniez bylbym zainteresowany tematem. Jest może tutaj jakis temat by odpalic sobie na virtualce cokolwiek by dzialalo? Jakis poradnik od zera do startu tak by faktycznie poznac ta bazowa terminologie.Bez znaczenia w sumie czy na plikach terenzo czy martysama. Tak o by faktycznie krok po kroku to postawic i wsio Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Melio
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 godzin temu, Melio napisał(a):Rowniez bylbym zainteresowany tematem. Jest może tutaj jakis temat by odpalic sobie na virtualce cokolwiek by dzialalo? Jakis poradnik od zera do startu tak by faktycznie poznac ta bazowa terminologie.Bez znaczenia w sumie czy na plikach terenzo czy martysama. Tak o by faktycznie krok po kroku to postawic i wsioSprawdz sobie tematy/posty co wrzucałem, vmki do paru plików są, a instrukcje z tego co pamiętam w paczkach były